Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 körüli, többgyerekes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli, többgyerekes, házas férfiaknak tetszenek a fiatal csajok?

Figyelt kérdés

tetszik egy férfi, kb heti 1x látom pár másodpercre, mivel közel lakunk egymáshoz. Köszönni szóktunk egymásnak. Beszélni nem fogok vele az tuti, de akkor honnan tudjam meg hogy tetszem e neki?

Amúgy semmi komolyat nem akarok tőle, mert van családja, de ha nem lenne akkor sem akarnék, csak kíváncsi vagyok tetszem e neki.

Amúgy tök átlagos csaj vagyok, 24 éves, 53 kilo, 165 cm, barna haj, igényes megjelenés, divatos öltözködés, szolid smink, kedves stílus, az arcom a szép és az átlagos között lehet, tehát nem vagyok szépségkirálynő de csúnya sem vagyok.

2023. máj. 25. 11:06
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
29%
19. Tök jó, hogy te minden 24 évest ilyennek ismersz. Minden 24 éves egyforma, nem igaz? Minthogy te is egyforma vagy minden veled egykorú emberrel, nemde? Olyan véletlen sincs, hogy különböző emberek, személyiségek, életutak vannak azonos korúak közt is már fiatal kortól kezdve és ezért nagyon más lehet rengeteg mindenben két egykorú ember.
2023. máj. 25. 12:01
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűségek. Hallottál róluk?

Akkor azt is tudod, hogy miért lehet szelektálni a nagy számok törvénye alapján.

2023. máj. 25. 12:04
 23/58 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem miért kell ennyire erőszakosan nyomatni az abnormalitást. Teljesen egészséges és normális az igény arra, hogy az ember korabeliekkel vegye körül magát és érezze jól magát.
2023. máj. 25. 12:05
 24/58 anonim ***** válasza:
32%

22. Nem teljesen értem, amit mondani szeretnél. Úgy érted, hogy kizársz teljes embercsoportokat magadnál az ismerkedésből X tulajdonságuk (mondjuk a koruk) alapján. Oké, felőlem csináld így.

23. Mi van? Pont az a lényeg, hogy én nem akarom senkinek megmondani, hogy milyen korúakhoz vonzódjon. A korkülönbség gyűlölők azok, akiken azt látni, hogy legszívesebben betiltanák, hogy 5-10 évnél nagyobb korkülönbségű emberek vonzódjanak egymáshoz. Meg nagyon sokan mondjuk liberálisnak mondják magukat (= mindenki azt csinál magával, amit szeretne, amíg nem árt másoknak), elfogadják a melegek szerelmét, az eltérő rasszúak szerelmét, de a korkülönbséggel bajuk van. Mert igazából ők sem általánosan elfogadóak, csak addig, amíg az egyezik a személyes ízlésükkel. (Lehet ez rád nem igaz, általánosságban mondtam.)

2023. máj. 25. 12:18
 25/58 anonim ***** válasza:
35%

"Nehéz felfogni, hogy az összkép számít, aminek jelentős része a belső is?"

jajj, teljesen meghatódok ezektől a szép szövegektől

végigsétál a strandon egy fiatal bombanő tangás bikiniben. hány férfi nézi az összképet? kábé egy sem. mindenki a fenekét fogja nézni.

2023. máj. 25. 12:26
 26/58 A kérdező kommentje:
Ebbol elég!! Nem vitára vagyok kíváncsi, nem ezért írtam ki a kérdést. Vitát lehet folytatni privátban, de itt nem!!!!
2023. máj. 25. 12:36
 27/58 anonim ***** válasza:
31%

Vannak akik kifejezetten tetszenek.

47F

2023. máj. 25. 12:37
 28/58 anonim ***** válasza:
69%
kérdezőkém, kár a gőzért, ha egy kérdés alatt van harmadik oldal, ott bizony már csak a vitatkozás megy. az érdemi válaszok mindig az első oldalon vannak.
2023. máj. 25. 12:38
 29/58 anonim ***** válasza:
38%
Ha még a szemed is barna, akkor kifejezetten tetszenél a leírtak alapján.
2023. máj. 25. 12:41
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

2

Nálad is van szebb. Normális pasi/nő nem csalja meg a párját minden jobban kinéző emberrel. Az elég kevés hozzá. Amúgy lehet, tetszel neki. AKi azt mondja, hogy senki más nem tetszik neki a párján kívül, az hazudik.

2023. máj. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!