Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli, többgyerekes, házas férfiaknak tetszenek a fiatal csajok?
tetszik egy férfi, kb heti 1x látom pár másodpercre, mivel közel lakunk egymáshoz. Köszönni szóktunk egymásnak. Beszélni nem fogok vele az tuti, de akkor honnan tudjam meg hogy tetszem e neki?
Amúgy semmi komolyat nem akarok tőle, mert van családja, de ha nem lenne akkor sem akarnék, csak kíváncsi vagyok tetszem e neki.
Amúgy tök átlagos csaj vagyok, 24 éves, 53 kilo, 165 cm, barna haj, igényes megjelenés, divatos öltözködés, szolid smink, kedves stílus, az arcom a szép és az átlagos között lehet, tehát nem vagyok szépségkirálynő de csúnya sem vagyok.
Nem lehet általánosítani..,
Minden ember más. Van akinek tetszenek, van akinek nem.
Pl én és legjobb haverom, neki tetszenek, nekem nem.
1 akkor neked mi tetszik? A tipikus anyuka forma, már ha lehet ilyet mondani?
Egy fiatal csaj, meg egy tipikus anyuka forma között elég nagy a különbség.
Tipikus anyuka forma szerintem : határozott megjelenés, inkább kényelmes mint divatos ruha, keves vagy semmi smink, stb
"40 körüli, többgyerekes, házas férfiaknak tetszenek a fiatal csajok?"
általánosságban igen, de sok múlik a saját ízlésén, valamint az élethelyzetén.
ha boldog a feleségével és a gyerekeivel, ráadásul még a munkahelyén is elég sok csinos kolléganő van, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy feltűnik számára a csinosságod, mintha mondjuk kizárólag gépek és más férfiak közt gályázik egész nap, otthon pedig régesrég unalomba és igénytelenségbe fulladtak a dolgok az asszonnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!