Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Három év sok különbség? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három év sok különbség? Én 20/f ő 17.

Figyelt kérdés
Es tudom, még nincs meg 18 sem. Külsőre se, és értelmi szinten se tudnám megmondani, hogy ennyi idős. Még csak kétszer találkoztunk, de úgy vettem észre adott jeleket.

2023. máj. 24. 21:18
A kérdező szavazást indított:
Hagyjam
Megpróbálhatom
18 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

Ebben a korban ez rengeteg..

Te már dolgozó felnőtt férfi vagy aki javában építi a jövőjét a 17 kis éves lány meg még azt sem tudja arrcal merre van a világ. Talán úgy 4 év múlva újra probálhatnád.

2023. máj. 24. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha az értelmi szintjét tekintve nem érzed azt, hogy ott állna, ahol te, akkor ez így egész egyszerűen nem fair. Szerintem.
2023. máj. 24. 21:32
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 Ezért tettem fel a kérdést, mert így érzem. Eddig egyszer volt kapcsolatom, az is már két éve, sose érdekelt az alkalmi, és válogatós vagyok. Szóval nem gondolom magam sokkal érettebbnek párkapcsolatok terén egy mai fiatalabbtól, mert szerintem az átlag sokkal többet átélt már 16 évesen mind én már 20 évesen.
2023. máj. 24. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez oké, de gondolj bele, hogy te dolgozol, vagy más az életritmusod, nem tudja felvenni és te sem az övét.
2023. máj. 24. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
#2,3 persze tudom csak valahol bennem van egy kicsit, hogy sose biztos ha nem ismerjük még egymást, mert csak így derülne ki, hogy tényleg túl sok.
2023. máj. 24. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Minek tetted fel a kérdést, ha úgyis ráhajtasz?

Aztán majd ha csalódás lesz a vége, akkor nézhetsz egyet, de próbáld meg, lehet ő fog elhajtani téged.

2023. máj. 24. 21:44
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Még minsdig úgy vagyok vele, hogy hagyom, mert több indok van ellene, csak gondoltam hátha jobban belelátok ha megkérdezem, ilyen 90%os visszajelzés után határoznám el magam szerintem, de már bukta ahogy látom:D
2023. máj. 24. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Majd én ra megyek amig te gondolkodsz rajta. 31f
2023. máj. 24. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jóistengyerele...

Egy qrva korosztály vagytok, fejezd be a hisztit.

2023. máj. 25. 00:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Keres egy 20 feletti tapasztalt nőt te kis pöcs.
2023. máj. 25. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!