Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli, többgyerekes, házas férfiaknak tetszenek a fiatal csajok?
tetszik egy férfi, kb heti 1x látom pár másodpercre, mivel közel lakunk egymáshoz. Köszönni szóktunk egymásnak. Beszélni nem fogok vele az tuti, de akkor honnan tudjam meg hogy tetszem e neki?
Amúgy semmi komolyat nem akarok tőle, mert van családja, de ha nem lenne akkor sem akarnék, csak kíváncsi vagyok tetszem e neki.
Amúgy tök átlagos csaj vagyok, 24 éves, 53 kilo, 165 cm, barna haj, igényes megjelenés, divatos öltözködés, szolid smink, kedves stílus, az arcom a szép és az átlagos között lehet, tehát nem vagyok szépségkirálynő de csúnya sem vagyok.
Teljesen mindegy. Aki abban az életszakaszban tart, ahol én utoljára 20 éve, az bocs, de tényleg gyerek a szememben.
Az vonz, akivel kb hasonló dolgokat éltünk meg. Nem minden a külső, egy gyerek nem tud társa lenni annak, akin már hagyott nyomokat az élet.
Tetszik
Amit magadról írtál, az is tetszik.
45/F
Nehéz felfogni, hogy az összkép számít, aminek jelentős része a belső is?
Tök más a kisugárzása egy tapasztalatlan, keveset élt embernek, akinek élete legnagyobb problémája, hogy mi lesz a szombatról megmaradt fél üveg borral és hogy nem tiltják-e le a katalógusos kurzusról, amiről túl sokat hiányzott, esetleg a lakótársa végre eltakarította-e a kád szélén hagyott borotvákat.
Nem akarom ezeket hallgatni már, az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!