Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szinte csak Pesten találok idősebb nőket, akik fiatal férfira vágynak? Én nem pesti vagyok

Figyelt kérdés

Itt lakom az egyik legnagyobb magyar városban és itt és a környéken 5 év alatt volt két 35 feletti nő, aki érdeklődött irántam és aztán lett is valami köztünk.

Ha felmegyek Pestre látogatóba az ott élő barátaimhoz, akkor egy hétvége alatt mondjuk tinderen legalább 5 matchet kapok csinos 35-40 feletti nőktől, akik nyitottak lennének rám és jó páran írják is, hogy nem kell a szarakodás, van-e kedvem átmenni hozzájuk valamikor. (Persze nem az összes írja így ezt meg, de ilyen is volt már, de sok másik ugyanígy benne van, csak én kezdeményezzem.)

Ennyire azért nem lakom vidéken, a városban is élnek 150 ezren, a megyében is összesen 400 ezren, hogy megmagyarázza ez, hogy itt miért nincs ilyen nő szinte úgy, ahogy Pesten van.

2023. máj. 9. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor költöznöd kell, nincs mese!
2023. máj. 9. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Máshol is vannak,csak félnek a lebukástól.
2023. máj. 9. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!