Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme ilyen tulajdonságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ilyen tulajdonságokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

-30 éves

-szűz

-188cm

-135kg

-13 centis pénisz, 13 centis vastagsággal

-kis kopaszodás

-szüleimmel élek

-fizetésem nem jó, kb. 280e

2023. máj. 24. 12:12
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem hogy ven-e értelme, de akkor nincsen.
2023. máj. 24. 13:32
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Rendben.

Szerintem amilyen nőt te szeretnél, olyan esetben nincsen.

2023. máj. 24. 13:36
 13/31 A kérdező kommentje:
Honnan tudod milyen nőt szeretnék???
2023. máj. 24. 13:37
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

11, és ezt a kérdésekből mégis hogy sikerült leszűrnöd? Hiszen pont azt írják, hogy egy kis változtatással nemhogy okés vagy, te eljesen okés!

Egyébként hova megy el a 280as fizud, ha anyádéknál élsz?

Értelme lenne az ismerkedésnek, de láthatóan te nem akarsz tenni a dologért. Akkor meg?

2023. máj. 24. 13:39
 15/31 A kérdező kommentje:

A jelenlegi állapotomat kérdeztem, úgy pedig csak negatív visszajelzést kaptam szóval ezért nincs értelme

A fizum nagy részért félreteszem, de ez akkor is nagyon kevés.

Amit tudom megteszek, fogyok de ezenkívül mást nem tudok, az anyagi rossz helyzeten nem tudok változtatni

2023. máj. 24. 13:41
 16/31 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem nincs én 26 vagyok, és csúnya arcom van, nettó 240 ezret keresek tehát megértem amiért szűz vagyok.

Fogd fel egyedül is van élet, sajna ez van.

2023. máj. 24. 13:47
 17/31 anonim ***** válasza:
71%

Ja, értem.

Tény, ezzel az ordas túlsúllyal igencsak nehéz dolgod van társkeresés terén, szóval ja, fogyózz, mozogj.

A többi nem gondolom, hogy túl nagy gondot okozna. Lehet tisztességgel is kopaszodni, de nyilván, van, hogy retek szarul néz ki, akkor tényleg érdemeseb binkább kopaszra vágni. Vagy legalábbis valamire, ami jól áll.

A fizu meg... persze, nem nagy fizu, de azért annyira nem is rossz. A tavalyi évben a magyarok több mint fele ennél kevesebbet keresett. Idén vszeg kb ennyi lesz a medián, szóval még mindig nem rosszabb a többségnél, max nem olyan húdeha jó. De ha kell, meg lehet belőle élni, szóval ezen ne parázz. Persze ha van lehetőséged több bevételre, élj vele, de csak emiatt ne ásd el magad.

A szülőknél való lakás meg... hát ja, az sem túl jó jel ebben a korban, de persze érthető, hogy a szükség nagy úr. És így legalább félre tudsz tenni, nem úgy, mint egy albérletben.

"Not good but not terrible". Ha egy nő látja rajtad, hogy pl szívesen költöznél el onnan csak legyen kivel, akkor simán okés.

Szóval az elsődleges célod a fogyás legyen, ha az megvan, a többi abszolút belefér.

2023. máj. 24. 13:49
 18/31 anonim ***** válasza:
71%
Bszki de örülnék ennyi fizunak...
2023. máj. 24. 14:08
 19/31 A kérdező kommentje:

Tudom, fogyok de ez még legalább 2 évig eltart majd, és lehet hogy még fel is kell varratnom magam utána.

Én viszont most nagyon magányos vagyok és nem bírok ki ilyen hosszú időt.

2023. máj. 24. 14:55
 20/31 anonim ***** válasza:
58%

Hát pedig... van más választásod?

Ismerkedni most is ismerkedhetsz amúgy, csak hát nagyobb az esélye a kudarcnak, mint fogyás után. El tudod viselni a kudarcot? Ha igen, akkor nyugodtan vesd bele magad, igazából így is simán összejöhet.

2023. máj. 24. 15:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!