Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Létezik olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Létezik olyan, hogy egy lány pont a magabiztosságával riaszt el titeket?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a szimpátia kölcsönös, de úgy ítélitek meg, hogy a lány "túl jó" hozzátok (nem feltétlenül a külsőre értem), és ezért inkább meg se próbáljátok meghódítani?
2023. máj. 21. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :D Ha a magabiztosság egészséges és nem istenkomplexusba csap át, mint sokaknál, akkor egyáltalán nem zavar.
2023. máj. 22. 13:33
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 Fogalmam sincs, mi a fenét jelent az aknakereső ebben a témában, de akkor mesélek: volt alkesz pasim, volt agresszív, nárcisztikus, testileg-lelkileg bántalmazó pasim, volt olyan pasim, aki szexre kényszerített (ekkor még szűz voltam), és volt olyan pasim, aki baromira féltékeny volt.
2023. máj. 24. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Uhh, ha te ezekből fel tudtál épülni és raádásul úgy, hogy még van egy egészséges önbizalmad is, akkor gratula.
2023. máj. 25. 08:35
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm. Fel tudtam épülni szerencsére, de baromi nehéz volt. Az egészséges önbizalmam részben annak köszönhető, hogy ennyi idióta után végre egy olyan is belépett az életembe - igaz, csak rövid időre -, aki tudott dicsérni, meghallgatott és érdeklődött.
2023. máj. 26. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Furcsa, hogy sok nőnek ez egyáltalán semmit nem jelent... Mármint, hogy egy normális társ is belép az életébe. Még ilyenkor is fontosabb általában, amit random emberek mondanak. Te ilyen téren szerencsés vagy. :)
2023. máj. 26. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!