Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Létezik olyan, hogy egy lány pont a magabiztosságával riaszt el titeket?
Mert egy konfliktusnál szintén magabiztos lesz. Volt ilyen kapcsolatom, nem tisztelt, pont amiatt, mert annyira magabiztos volt, hogy nem volt szüksége másra. Egy idő után sportot űzött abból, hogy a másik érvei alól direkt kihúzza a szőnyeget, és visszaélt azzal, hogy csípőből gyorsan tudott érvelni. Meguntam. Nekem erre nincs sem kedvem, sem energiám. A magabiztos nőkkel ez a bajom, és eddig ezt tapasztaltam, hogy sokan közülük harcfüggők. Kell a balhé, ki kell tapogatni a másik gyenge pontjait, és ott folyton alázni. Ezért keresnek sokan határozott férfit, a probléma ott lesz, hogy az is megunja ezt a vehemens stílust.
Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de én eddig ezt tapasztaltam.
Azzal nincs bajom, ha egy nőnek van határozott véleménye, csak nehéz megítélni egy magabiztosság mögött, hogy az egy normális határozottság, vagy később kibukik, hogy egy erőszakos, vehemens személyiség.
#3 Pont erre lettem volna én is kíváncsi.
#4 Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat, én ilyenről eddig nem is hallottam, úgyhogy hasznos volt. :-)
Bár én inkább az olyan magabiztosságra gondoltam eredetileg, ami a kisugárzásán látszik meg, hogy pl. meglátod az utcán, és messziről észrevehető, hogy nincs önbizalomhiánya, hogy tisztában van a saját értékeivel, hogy mennyit ér, ilyenek. Nem tudom, ez így érthető-e. :-)
#4 vagyok. Ja hogy így érted. :) Hát ez mondjuk attól függ. Kezdeményeztem már magabiztos nőknél, de sokszor nem volt kedvemre az ötlet, mert érezni is lehetett a magabiztosság mellett egy flegmaságot is, ami nekem inkább bicskanyitogató. De ezt nehéz így körülírni. Nekem szimpatikusabb egy visszahúzódóbb nő, akinek nincs akkora önbizalma, én inkább társcentrikusabb, támogatóbb típus vagyok, sokkal jobban szeretem a másikat bíztatni, támogatni. Egy magabiztos nőnél valahogy kimarad ez az élmény, nincs rá szüksége, sőt bénán jön ki egy ilyen. :)
De lehet amúgy, hogy nem egyről beszélünk még mindig.
#4 Azt hiszem, kezded érteni, mire gondoltam. :-)
Egyébként szerintem a magabiztosságnak is vannak "fokozatai", ha valakinél ez flegmasággal társul, az szerintem már inkább egoizmus, önteltség, arrogancia vagy valami ilyesmi. :-)
Én amúgy magabiztosnak tartom magam szerintem egy egészséges szinten, mert tisztában vagyok az értékeimmel, viszont a támogatásra is szükségem van. :-)
7: Ez így tök jó :) Ilyen helyzetben szerintem beszélgetnék az illetővel szívesen, sok más dolgon is múlik az, hogy két ember egymást keresi-e.. de ez így jó alap egy beszélgetéshez.
Mielőtt úgy tűnne az előzőekből, hogy a szerencsétlenekhez vonzódom :), elmondanám, hogy kb ugyanúgy tud idegesíteni az, ha valakivel nem halad a beszélgetés, mert annyira önbizalomhiányos, vagy értelmezhetetlen, hogy akkor most akar-e beszélgetni vagy menekül... hogy kb ugyanúgy feladom, mintha fene nagy önbizalma lenne. Nem tudok mit kezdeni a helyzettel, zaklatni nem fogom, de ha full határozatlan, az is ugyanolyan nehéz, mintha egoista lenne.
#8 Nem kell magyarázkodnod, nálam jobban senki sem tudja, milyen a szerencsétlenekhez vonzódni... :D
De a többiben teljesen egyetértek veled. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!