Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adtad fel a társkeresést?
51.
Még jó hogy elismered magadról.
Mert aki a képen van azzal semmi probléma nincs.
Lakáshitel
Kevés tapasztalat
Állami meló
Kevés fizu
Ezek miatt álltam le.
53.
Ezek valóban nem igazán jó paraméterek, de ha viszonylag jóképű, sármos, normál testalkatú férfi vagy, akkor hidd el van remény, mert a kinézet fontosabb.
Rám pl a te felsorolt 4 pontodból egyik sem vonatkozik, és mégsincs senkim már 3 éve.
Mert aki nekem kell, az csak barátot bír látni bennem, ha változtattam magamon sem tud rám máshogy nézni; más meg nem érdekel. 🥺
F40
Mert hiába hozok össze akár a hét minden napjára más-más emberrel személyes találkozót (nőként dating appról ez könnyű), legyenek akármennyire jók is kinézetre és személyiségre, senki nem tud hatni rám, nem fognak meg, nem indítanak be, nincs kémia. Így minek?
Ezen még változtatni sem tudok. Csinálhatok bármit, nem lehet sok befektetett munkával, energiával vonzalmat "csiholni". Az vagy van, vagy nincs. Ha nincs, azon nem tudsz "dolgozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!