Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adtad fel a társkeresést?
Olvasom a hozzászólásokat és sok mindent nem értek. 43 leszek idén, volt jó néhány párkapcsolatom, az egyikből született egy gyermek is. Nem voltam sosem egy adonisz, nem is hiszem, hogy már leszek. Pénzem sosem volt, a többit meg hitelre megvettem, amit nyögök egy ideje.
De komolyan 30 alatt mi a fenétől féltek? Én 30 alatt éltem ki magam, akkor minden erről szólt, igen lehetett volna más is, lehetett volna házasság is lehetett volna már gyerek is, de valahogy nem voltam ott, nem voltam erre készen, pedig az arra alkalmas személy is jelen volt az életemben. Mégsem éreztem, hogy az kell, az a való, mindig jobbat akartam mindig másabbat. Ennek a vége az lett, hogy most egyedül vagyok, már jó pár éve, és még csak hírből se találkoztam olyan nővel akire azt mondtam volna, na oké, egy párkapcsolat beleférne, pedig már 40 is elmúltam.
Tapasztaltabb lettem sok dologgal, mai fejjel már másképp lenne néhány dolog, de 2x éves koromba nem ezen kattogtam, hogy nem lesz senki sose, meg nem kellek a kutyának se meg stb. ÉLJETEK, addig amíg megtehetitek, nyaraljatok, edzetek, vedeljetek, bulizzatok, töltsetek minőségi időt szülőkkel, barátokkal, testvérekkel. Később ebből fogtok majd táplálkozni.
Ne szabjatok határidőt, baromira felesleges közhelyek ezek mind, de kedves 30 alatti mindenből elegem van barátaim, később majd rájöttök miről beszéltek az emberek.
Senki nem arany kiskanállal a szájában születik, ha aranyásó csajok kellenek, ahhoz be kell fektetni, de azok úgyis át fognak kúrni a palánkon, és mindig lesz akinek több pénze lesz nálad!
Bárhol szembe jöhet veled a Ő, leginkább a billentyűzeten... viccet félretéve csalódni fogtok MINDIG, garancia semmire sincs. De az életben mire van, SEMMIRE...
Plusz, rohadtul nem tudja senki meddig tapossa a lábával a földet, szóval tessék a sírást befejezni, és cselekedni, senkinek sem esik az ölébe egy feleség, egy modell, egy bombázó.....
#31: Egyrészt, neked voltak ezek szerint lehetőségeid bőven. Így volt miből "kiélned" magad. Voltak lányok, volt pénz nyaralásra és sorolhatnánk.
Másrészt, azért elég más időkben éltél.
Harmadrészt, egyszerűen nem mindenki akarja ugyanazt. Te pont 30-ra élted ki magad. És? Ettől ez lesz a standard vagy mi? Más kiélte magát mondjuk 25 éves korára.
Egyébként, sokan élnének. Mondjuk, nyaralnának, de nincs kivel és miből...
Gyakorlatilag a semmit mondtad el jó hosszan.
"Régen több volt a különleges, érdekes arc, most meg már csak sorozatgyártás van."
Fura ez. Én meg a sorozatba nem illek bele, ezért nem próbálkozik senki. (Nem vagyok ronda, még mielőtt...)
N/24
Akkor te se szereted magad utolsó.
En a sok csalódás utan pont fordítva jártam. Masszázs wellness, kényeztetem magam, sugárzom a bolsogságtol, nem ugy mint kkor mikor kínoz vmelyik barom én meg szenvedek mellette.
#34: Miben vagy mas, mint a tobbiek?
Azert altalaban az ilyenekre mennek a pasik. Akiben kulonlegeset lattam, annal en is mindig probalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!