Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nők legnagyobb problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mi a nők legnagyobb problémája társkeresés területén?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
83%

79# lényegében úgy jutottunk el az élő randiig, hogy volt valami szimpátia és mondták hogy eljönnek abba a városba ahol lakom. Nyilván szervezés kérdése volt, de ők kitartóak voltak. Nem sértődtek meg mint az óvodások, azon, hogy időbe telt mire mindkettőnknek megfelelt az időpont.

Sok pasi ott csúszik el szerintem, hogy felajánl egy időpontot, ami nem jó a nőnek, erre megsértődik a pasi hogy jaaaaj nem is akar velem taliiizniii. Dehogynem, de itt el is vérzik a dolog, feladják.

Túl könnyen feladják a pasik. Mindent. Én nem próbálkozhatok mert az a férfi dolga, attól férfias.

2023. aug. 15. 17:12
 82/90 anonim ***** válasza:
27%

74-es vagyok. Sose értettem, miért kezdenek a nők személyeskedésbe ezen az oldalon, ha valaki ír egy általános célú véleményt a nőkről, ami egyáltalán nem rosszindulatú. Vagy írtam én bármi indulatosat a nőkről, írtam bármi csúnyát, használtam bármilyen rossz jelzőt? Még csak nem is hibáztatom őket. Egyszerűen leírtam, hogy mi a helyzet.

Erre máris jön a "na ezért nincs nőd" duma. De honnan gondolod, hogy nincs nőm? Szeretnélek megnyugtatni, hogy van nőm, pontosabban családom. A véleményem a korábbi tapasztalataimon, érzéseimen, gondolataimon, megfigyeléseimen alapulnak.

De persze, ha ez megnyugtat, én is sokszor estem pofára és sok kudarcélményem illetve keserűségem van a "csajozás" témájában. A higiéniával, öltözködéssel stb sosem volt bajom. Viszont egyrészt túl magas vagyok, másrészt nem vagyok az a tesztoszteronbomba. Az én magasságom (195 centi) csak akkor előnyös, ha mellé ilyen Dwayne Johnson típusú pasas vagy, azaz izmos, erős, tele tesztoszteronnal. Én sajnos nem vagyok ilyen, így a magasságom viszont inkább hátrány, mint előny. Hidd el, régen szívesen leadtam volna 10 centit, ha cserébe fickósabb genetikájú lehettem volna.

Szóval, amikor azt írom, hogy a vonzalom a minden, akkor azt nyilván a saját tapasztalatomból is írom. Mert többször láttam már, hogy engem elhajtanak, majd egy emberileg nálam sokkal silányabb, de genetikailag szerencsésebb pasassal lelépnek.

Ezt a hozzászólást pedig azért írtam, hátha rájössz, hogy indulat, személyeskedés és hasonlók nélkül is lehet beszélni a férfi-nő témákról. Attól hogy leírtam a véleményemet (ami neked nem tetszett), még nincs veled bajom.

2023. aug. 16. 06:17
 83/90 anonim ***** válasza:
22%
Előző, ne strapáld magad, manapság kevés nővel lehet objektíven beszélni kényesebb témákról.
2023. aug. 20. 19:33
 84/90 anonim ***** válasza:
18%
Ahogy nézem a nők legnagyobb problémája a társkeresés során, hogy a csávó nem elég magas vagy pénzes.
2023. aug. 21. 20:47
 85/90 A kérdező kommentje:

83-as írta: "...manapság kevés nővel lehet objektíven beszélni kényesebb témákról."

Totálisan így van. Életem szerelme állandóan mondta, ő egyenes. De rájöttem, csak akkor ha nekem kell egyenesen megmondani valamit, de akkor már nem az, ha én kérdezek tőle valamit, és egyenes választ várok.

Akkor és addig egyenes, amíg neki nem kellemetlen. Ez nem egyenesség.

Nem egyenes az az ember, aki normális kérdésre nem ad normális választ, süketet játszik, mellé beszél, visszakérdez. Értem én, hogy ezek is jelentéssel bírnak, de EGYENESEN is lehet és kell is válaszolni, nem így.... Ez a tiszteletlenség megnyilvánulása.

2023. aug. 22. 08:06
 86/90 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok, komolyat nem akarok, viszont válogatok kedvemre.

Sosem irtam még velem egyidősre, vannak fiatalok és nem is akarnak szerencsére elköteleződni.

2023. okt. 3. 21:06
 87/90 anonim ***** válasza:
Már az első randi hogy nem èrzem jol magam a másikkal.
2023. okt. 4. 07:16
 88/90 anonim ***** válasza:

86: Irigyellek. Hol válogatsz?

Én sem akarok komolyat. Elvileg így könnyebb lenne partnert találnom, ehhez képest ugyanúgy csak olyanokat sikerül, akikhez nem tudok vonzódni, mintha komolyat keresnék.

2023. okt. 4. 12:05
 89/90 anonim ***** válasza:
31%

A nők problémai:

A férfi csak szexre hajt, éretlen, lusta, hűtlen, önbizalomhiányos, szegény, nem intelligens.

A férfiak problémái:

A nő nem fekszik le csak úgy vele, a nő önbizalomhiányos, mentális eset, buta, kényes, lusta, nem tud főzni, nem elég szép, nem elég vékony, egy ringyó.

2023. okt. 31. 16:37
 90/90 anonim ***** válasza:
0%
A lusta pasikat én is kerülöm messziről, és azokat is akik életképtelenek. Nem tud főzni, nem mossa ki a ruháit a nőtől azt várja el hogy a mamája legyen aki gondoskodik róla mint egy hulyegyerekről.
2023. okt. 31. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!