Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik szerinted a legnagyobb tévképzetek/érthetetlen preferenciák a párkeresésnél?
Ez erősen szubjektív, ezért ne kötekedjetek a topikban. példák:
- férfi nézi hogy egy nőnek magas legyen a fizetése, vagy hogy nála alacsonyabb legyen (magasságban)
- nők nem akarnak náluk 4 évnél idősebb pasival kezdeni, mondván "biztos azért érdeklődik a pasi fiatalabbaknál mert az ő korosztályához túl éretlen"
- férfinak csak a szőke/csak a barna/csak a fekete hajú nők jönnek be
- nő elvárja hogy Budapest belvárosában lakó férfinak legyen kocsija
Azt állítják, hogy egy azonos szintű pasi és nő közül a nőnek nehezebb a társkeresés. Értelmes embertől valahogy ezt még sosem hallottam.
Itt bármelyik férfivélemény, férfinehézségről szóló hozzászólás, mindet nem létezőnek tekintik a nők.
Hogy netről van kémia.
Amikor igy online irja vki h szexet akar akit mégcsak nem is lattam. Miert hiszik azt hogy le akarna veluk fekudni barki egy netes képpel?
Mindent amit itt le szoktak írni, fellelhető a valóságban, ha az ember nem csak a szobájába kuksol egész életében.
Én ismerek olyan férfit aki 2-3 havonta egyszer dolgozik, az asszony a kenyérkereső.
Mindenki ismer legalább egy csúnya-szép párost, alacsony-magas, idős-fiatal, csóró-szegény párost.
Mindenki ismer olyat akinek van a belvárosban autója és olyat is ahol egy nőnek nehezére esik a pártalálás.
Egyszerűen ilyen párok vannak, innentől ez nem elérhetetlen mindenkinek.
Ehhez olyan dolgot kellene mondani, amilyet még soha senki nem látott.. például aranyásó nőre hiába vágyik a 250 ezer forintot kereső férfi. Talán ez elérhetetlen..
7
Hát, ha akar még gyereket, akkor igyekeznie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!