Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehetett a gond? Annyira érthetetlen :D

Figyelt kérdés

Sziasztok

Vége lett egy kapcsolatomnak, gondoltam el kezdem használni a tindert.

Egy pár hete matcheltem egy nagyon intelligens és gyönyörű lánnyal, nagyon sokat beszéltünk, kölcsönös volt az érdeklődés.

Az első találkozó most nem ilyen sima kávézás volt, mert azt mindketten untuk, úgyhogy inkább elmentünk a Csodák palotájába, ami eggyel interaktívabb és izgalmasabb. Közben csomót beszéltünk, nevetett a vicceimen és közben néhányszor meg is simogatott, ami szerintem a szimpátia jele. Elköszöntünk, aztán egy ideig csend, aztán késő este ráírtam, hogy érezte magát meg ilyenek. Következő hét keddre meg is beszéltünk egy talit, Óriáskerék aztán lesz ami lesz. Előtte hétfőn írtam neki hogy pontosan mikor, aztán válaszolt hogy rendben és hogy "de ugye addig beszélünk?". Ennek a kérdésnek nagyon örültem, és este 11-től éjjel 2-ig beszéltünk. Értékeltem azt is, hogy nemcsak a jó dolgokról beszéltünk hanem a nehézségek is szóba kerültek.

Tehát 2. találkozó napján éjjelig beszéltünk, aztán beütött a szar. Amikor találkoztunk fél másodperc alatt leszűrtem, hogy semmi kedve nincs az egészhez, semmi romantika. Másnap megkérdeztem messengeren, hogy mi volt a gond? Ennyit írt: sajnálom. Ez nagyon korrekt válasz egy leendő pszichológustól:D

Ezt annyira nem értem, pedig a jelek alapján kölcsönösnek éreztem az érdeklődést. Azt mondjuk megérteném ha a 2. tali után ment volna el a kedve... de előtte amikor még minden szuper volt? Talán azt hiányolta, hogy nem csókoltam meg? De az szerintem 1. talin kicsit meredek lenne... nem tudom.

Valaki tud valami magyarázatot? Előre is köszi.

2019. aug. 15. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de magamból kiindulva másik pasi van a képben, ha más nem, érzelmi szinten. :(
2019. aug. 15. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég nyilvánvaló. Összejött mással.
2019. aug. 15. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ, hogy beszéltek e még, hogy akar e találkozni veled. Lehet, hogy történt a beszélgetése vége, és a találkozás közötti időben valami, ami elrontotta a kedvét. És nem akarta neked elmondani.
2019. aug. 15. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hat ejjel 2ig dumaltak, aztan este tali... arra tudok csak gondolni, hogy volt egy "elso valasztasa" aki ugytunt lekoptatja, de idokozben kiderult h nem, igy te lettel menesztve.
2019. aug. 15. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"sajnálom. Ez nagyon korrekt válasz egy leendő pszichológustól"

Aki nem tudja, az tanítja.

A legtöbb pszichológus saját élete romokban hever, de másoknak tud segíteni. Szóval ez ilyen.

2019. aug. 15. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az éjjeli beszélgetésnél a nehézségek is előjöttek. Nem akkor mondtál neki valami olyat amit ő túl problémásnak ítélt, csak esetleg akkor jött rá miután aludt rá egyet?
2019. aug. 15. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs túl még az exén vagy más került a képbe.
2019. aug. 15. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra tippeltem így elsőre, amit 6-os is írt: az éjjeli telefonos beszélgetéskor nehézségek is szóba kerültek. Lehet, hogy ez után kombinált valamit a csaj? (Anyagiakra gondolok, vagy még évekig elhúzódó nappali egyetemre, vagy tervezett külföldre, vagy ilyesmikre. Családod, családi kapcsolataid, esetleg ezekből vont le "messzemenő" következtetést. (Tudom, mert nő vagyok én is, tud "agymenésem" lenni nekem is:)
2019. aug. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!