Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért alakult így. Megijedt vagy mi történt?
Megismertem egy lányt, sokat beszélgettünk aztán találkoztunk, nem vittem túlzásba a nyomulást, de nagyon "fluid" volt az ismerkedés. Találkoztunk, nevettünk, jót beszélgettünk, és mondtam neki, hogy találkozzunk még, mielőtt több történne köztünk, szóval séta ilyesmi, ismerjük meg egymást jobban, mert szimpatikus, és úgy érzem nem csak egy alkalmat szeretnék tőle.
Egyébként, telefonon is sokat beszéltünk, hosszasan, szexről is bőven volt szó, ő is nagyon nagyon részletesen beszélt nekem a vágyairól, kifejezetten intim dolgok is feljöttek, amikről azt mondta olyanok, hogy, még másnak sosem merte elmondani. Kihangsúlyozta, nagyon izgatja, hogy velem felszabadultan beszélhet a szexről. Hatással vagyok rá, és nagyon kíván.. másnap üzenetet írt, hogy nagyon megkönnyebbült, hogy ilyenekről beszéltünk, és örül annak, hogy ismerkedünk. Aztán a második találkozó előtt mondta, hogy össze van zavarodva, és nem akarja felborítani az életét, jobb volna ha nem találkoznánk, sőt nem is beszélnénk többet. Elköszönt..
?!?! Nem értettem, meg is írtam neki, hogy nem értem az egészet, de nyilván tiszteletben tartom, elfogadom, úgyhogy én is elköszöntem.
De nem értem az egészet.. Tényleg nem. Mi lehet a háttérben azon kívül amit mondott?
Azóta egyébként nem kerestük egymást.. de tudom, hogy gyakran eszébe jutok, biztos vagyok benne. Tuti. :D
Vannak furcsa emberek.:D
Velem is volt már ilyen,szerintem engedd el.
Hirtelen hangulatváltozás, teljesen megváltozott a hozzáállása.
Vagy lehet, hogy a volt barátja zsarolja.
Szeretik a nők az izgalmat, a változatosságot, a reménykedést, vágyakozást....
Ezt eljátszák az ilyen nők minden hónapban egy másik férfival.
Ha valakinek annyira kellesz, akkor nincs melléduma hogy össze van zavarodva, hanem akkor azt mondja : végre egy normális férfi, vele akarok lenni!
Ennyi a történet.
Volt már ilyenben részem nekem is. (a kislány véletlenül a "szakításunk után", véletlenül nekem küldött el egy üzenetet amit az új ismerkedő partnerének írt... 100% ra ugyanazt írta mint anno nekem...)
"100% ra ugyanazt írta mint anno nekem"
Ez de gáz...:(
8, uhh ez de rossz :D
Egyébként úgy bírom, hogy ezeknél a kérdéseknél a női válaszolók hallgatnak mintha muszáj volna.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!