Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt veletek olyan, hogy azért nem alakult ki kapcsolat egy nektek tetsző sráccal, mert az túl mulya volt?
Csak azért kérdezem, mert sokan írják, hogy az önbizalom sokat dob a latba, és egy fiú hiába jóképű, ha nagyon félénk, akkor nem jönnek össze vele a hölgyek.
Én is egy ilyen félénk, de sajnos kujon srác vagyok. Tudom, tragikomikus vagyok....
A lényeg az késező hogy veled volt, s sz sem vigasztal ha ez még 100 emberrel megtörténik gyanítom.
Vond le a konzekvenciát és próbálj meg nem mulya lenni vagy tégy azért hogy kideríted miért vagy mulya.
És ha már lesz egy érdemi konklúziód talán már mulya sem leszel..
Nekem volt tobb ilyen srac is. Eleve neten ismerkedtunk meg es ott volt csak nagy a szaja, eloben nem tudott velem mkt kezdeni vagy eleve en hivtam el talalkozni. Azota "leszoktam" az ilyen sracokrol. Amugy is csak a lanyok nagy reszet szidja, hogy o kedves/rendes/ normalis es megse kell senkinek sem. Hat eppen ezert se.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!