Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nők legnagyobb problémája társkeresés területén?
Átlagot írtam PÁRKAPCSOLAT szintjén, nem maga az életben!
Nem rosszból, de te szándékosan forgatod ki a szavaim, vagy nem megy a szövegértés?
Attól, hogy valaki nem akar párkapcsolatot a fiúkból csak szexet attól még lehet jó barát, jó gyereke a szüleinek, jó munkás stb. A kettő nem függ össze! Direkt oda írtam zárójelbe, hogy annak általában oka van, hogy miért nem akar, nem biztos, hogy éretlen rá. Te meg "félreérted" vagy mi a szösz. 🤣
Mindenesetre sok sikert neked!
Elbucsuzok, peace. 😂
A másik probléma hogy én magam sem akarok túl sok mindent az élettől, gyereket sem akarok soha, ezt már biztosan tudom.
xD "én magam sem akarok túl sok mindent az élettől"
Még nagyon gyerek vagy
Jól elkanyarodtatok a konkrét kérdéstől, de azért leírom, nekem, mint nőnek mi a problèmám társkeresés terén:
A hazugság.
A férfiak zöme úgy cserkészi be a nőt, hogy a nő igènyeihez igazítja saját magát. Ha a nő szereti az állatokat, túrázni jár és szívesen olvas, tuti, hogy a pasi is előadja, hogy pont ezeket szereti. Ha bejön a kapcsolat, az első pár hónapban még tud is ilyen lenni /ezt hívom demo módnak/ aztán mire a nő elkezd érzelmeket táplálni, a férfi szépen elhagyja a felvett hobbikat, viselkedési mintákat, szokásokat és a nő magát okolja "nem is olyan, csak én láttam bele a dolgokat" pedig az igazság az, hogy a férfiak jelentős hányada hazudik ismerkedésnél.
A legborzasztóbb példám az volt, amikor több randin túl voltunk már, folyton dícsért, fotózgatott engem, majd 2 hónap után bevallotta, hogy neki mindig extra vékony női voltak, de nagyon tele volt a zacsi már, ezért szedett fel. (160/60 vagyok amúgy) Vége lett a kapcsolatnak, nagy tanulság volt.
53#
Igen, én is a hazugságot utálom a legjobban.
Volt egy barátnőm akiről utólag kiderült hogy egy 40 éves családos hapsihoz járt fel szexelni piáért és pénzért.
És ezt a manipulációt nemtől függetlenül sok ember használja, nem olyan rég ismerkedtem egy lánnyal, csók is volt köztünk, de róla is kiderült hogy kényszeresen hazudik és többször észrevettem hogy direkt úgy próbálja meg saját magát beállítani hogy nekem tetsszen. Nem is kell sok, kamuzik a zenei ízléséről, a szokásairól, és nekem akkor lett nagyon gyanús amikor azt mondta magáról hogy ő is enyhén borderline személyiségzavaros, mint én, na akkor kigyulladt a piros lámpa. A csajjal Fortniteban ismerkedtünk meg és velem egyidős.
(#32 es vagyok)
"A férfiak zöme úgy cserkészi be a nőt, hogy a nő igènyeihez igazítja saját magát. "
Mivel máshogy nem nagyon lehet. Ha férfi lennél, értenéd. Szinte minden nőnek hazudni kell valamennyit, mert önértéken egy átlagos férfi nem nagyon tud megfogni egy nőt. Van, akinek van akkora dumája, önbizalma, karizmája, hogy ragadnak rá a nők, de ehhez egy nagyon kiegyensúlyozott életút kell (vagy nagyon sok tudatosság és meló), és ilyen kevésnek van. Mindeközben a szex egy nálunk minden nap erősen jelentkező igény. Ez van. Titeket szédíteni kell, mert máshogy nem megy. Ezért jött létre a verselés és a zene. Ez van, mióta világ a világ.
"De ha a normális elkelt és csak hulladék maradt, akkor az rátok is igaz, nem? :)"
A messzemenőkig igaz
Amelyik ezt képes felfogni az elköteleződik egy hozzávalóval, aki meg nem az meg itt vagy máshol vergődik a nyálában élete végéig
Az beképzeltség a nőknél is nagy rákfene, főleg miután a férfiak nagyon erősen táplálják ezt bennük a kétségbeesett teperéseikkel
Ez nagyon megtéveszti a nőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!