Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nők legnagyobb problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mi a nők legnagyobb problémája társkeresés területén?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
25%

#69: Mert nem olvasol a sorok között. Itt nem a sárkányrepülőzésen van a hangsúly, hanem azon, hogy a 68-as olyan férfiakat szemel ki magának, aki megengedheti magának ezeket a költséges és nem mindennapi hobbikat.

Ha feltételezzük, hogy emellett külső terén is van egyfajta igényszintje, akkor máris rájövünk, hogy egy ilyen kaliberű férfi megteheti, hogy válogasson, emiatt válogat is. Mondjuk irracionális indokok mentén, de itt a kulcsmozzanat az, hogy MEGTEHETI.

Eközben a bélyeggyűjtő srác valószínűleg ugrálna örömében, hogy a nő akivel ismerkedik ennyire normálisan áll a dolgokhoz és nem ghostingolja csak azért, mert mondjuk kajában valami mást szeret vagy zenei stílusban sem passzolnak 100%-ig. De a 68-as válaszolónak nem erről a polcról kell férfi, hanem magasabb polcról. Az meg elvárja, hogy a nője ne csak külsőre legyen tiptop, de a hobbijaik is egyezzenek.

A másik férfi előtt meg nettó megalázkodott. Lefekszik vele és utána kritizálja? Akkor már mit ér el vele?

2023. aug. 14. 22:17
 72/90 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy a költséges hobbin van itt a lényeg, hanem a veszélyes hobbin, extrém sporton. Ha azt mondaná hogy oké de ő meg hegyet mászik kötél biztosítással, vagy búvárkodik vadvízi túrázik akkor már felcsillanna a szeme. Persze ezek költségesek is, de egy sima hawai nyaralás is költséges, az mégsem akkora adu ász ennek a körnek.
2023. aug. 14. 22:25
 73/90 anonim ***** válasza:
74%

71#, te tényleg nem érted!

Ezek csak példa hobbik amiket írtam. Semmi közük ahhoz hogy ki mit engedhet meg magának.

A másik meg az, mi köze a pénzhez mindehhez? Taliztam én már olyan magányos pasival, (sajnos benéztem), aki hát mit mondjak nem egy álom pasi volt és finoman fejeztem ki magam, pedig mindene megvolt egzisztenciálisan rendben, de nagyon taszító volt külsőre.

És van olyan is, aki ugyan gazdag, de egyszerűen él, nem hivalkodó, befekteti a pénzét amiről mit sem sejteni.

Szóval nem kell rögtön arra gondolni hogy ha valaki sárkányrepülőzik az gazdag, vagy szegény. Nyilván felvilágosultabb, és nem hinném hogy a soron háromműszakozva még lenne energiája ilyenre, de erős túlzás lenne ezt bármiféle luxuskategóriába tenni.

Szóval egyáltalán nem erről van szó, megjegyzem, ezt olyanok értik félre, akinél a pénz és a külsőségek dominálnak.

Máskülönben ez meg sem fordulna az ember fejében.

2023. aug. 14. 23:37
 74/90 anonim ***** válasza:
45%

Fölösleges ezt ilyen sokáig csűrni-csavarni. A lényeg úgyis ugyanaz: a Vonzalom a minden.

Minél vonzóbb vagy, annál több hatalmad van, annál több lehetőséged. A legvonzóbb emberek szinte bármit megtehetnek.

A probléma abból adódik, hogy a nők egyre magasabbra teszik az elvárásaikat a vonzalom tekintetében. A férfiak teljesen boldogok tudnak lenni egy átlagosan vonzó nővel. A nőknek viszont az átlagos már nem elég jó. Ahogy előttem is írták, ők a felső polcról akarnak választani.

Ezért nyílik az "olló" a férfiak között. A vonzóaknak aranyéletük van, hiszen annyi nőjük lehet, amennyit csak akarnak, és olyan elvárásokat támasztanak, amilyeneket jólesik.

A nők viszont képtelenek beérni az átlagos pasassal. Az hogy van munkád, szebb vagy az ördögnél, és nem vagy egy szenvedélybeteg nőverő, már rég nem elég a nőknek. Ők Henry Cavill, Jason Momoa, Ryanair Gosling és hasonló vonzerejű férfit akarnak.

Aztán amikor jön egy ilyen, neki mindent el is hisznek, mert el akarnak hinni. Utána meg csodálkoznak, hogy csak teleélvezték őket párszor.

2023. aug. 15. 06:59
 75/90 anonim ***** válasza:
51%

74# Ez oké?

Csak tudod az a legnagyobb probléma, hogy a pasik egyáltalán nem törik magukat azon hogy vonzóak legyenek.

A lgutóbbi 3 randim, különböző pasikkal, kapaszkodj meg, egyiknek sem volt aznap megmosva sem a haja, sem a szája.

Közben én, mint aki a divatlapból lépett ki, ...

És nem érdekel hogy munkából jött, akkor ne talizzunk én sem esek oda szakadtan elnyűtten.

És tudod mi volt?

Mindegyik kapott még egy esélyt! Tőlem, tudod? A toleráns kis cuki helyes csinos vonzó nőtől, akik majd' nekem estek annyira tetszettem neki.

És bmg mindhárman ugyanolyan mocskosan szutykosan jelentek meg, egyiknek szájszaga is volt.

Ennyit a pasikról!

És felhozod nekik a problémát?

Válasz: neki így jó, ezt szokta meg.

Azt' még csodálkoztok hogy nincs nőtök? Meg magas a léc? A fszt magas, ti nem hozzátok még a minimum alatti szintet sem.

2023. aug. 15. 10:28
 76/90 anonim ***** válasza:
23%

#75-ös, az írásod alapján bármi lehetsz csak kis cuki nő nem. Mindenki magához hasonlókat vonz be. Hiába fested ki magad mint aki a divatlapból lépett ki ha kitátod a szádat és a bmeg meg a fszt szavak jönnek ki belőle.

"Azt' még csodálkoztok hogy nincs nőtök?"

Ugyanezt kérdezhetem én is tőled...csodálkozol, hogy nincs pasid? Jaah természetesen nincs pasid mert még nem akadt olyan férfi aki elérje a te elvárásaid. Semmiképp nem a te hibád.

2023. aug. 15. 11:40
 77/90 anonim ***** válasza:
37%

#75: Bocs, hogy közbeszólok, de nevetséges vagy. Választottál 3 gáz pasit, aztán csak rájuk mutogatsz. Hahó, te választottad őket!

És kérlek mesélj már arról, hogy mennyire nem képesek a pasik adni magukra... Fura, nekem minden randimból minimum haveri kapcsolat lett, de többől rendes kapcsolat is. Edzek, normálisan öltözök, alap, hogy randi előtti nap hajmosás, körömvágás meg minden ilyesmi.

Esetleg a háznál is nagyobb egód mellé növessz már egy kis önkritikát is.

2023. aug. 15. 12:37
 78/90 anonim ***** válasza:
46%

77# nem csak ez a 3. Mind ilyen. Büdösek ápolatlanok igénytelenek. Képen ez nyilván nem jött le, azért találkoztam velük. Egzisztencia rendben, normálisak is viszonylag.

És ha már a vonzalom került szóba, nem tesznek semmit hogy vonzóak legyenek.

És rá se jön egy sem, hogy büdösek, a szájuk, a kocsijuk.

Eljön használt pólóban érted? Hogy a fszba ne lennék kiakadva?

És ne oszd az észt, a pasiktól ered a mocskos beszéd is. Mindenki csúnyán beszél, te is, milyen meglepő ugye?

Más hibát nem tudsz találni mi, jellemző ez is a férfiakra, minden szuper csini nő, meg is felel neki, akkor elkezdi bsztatni apróságokon.

Te is mocskosul beszélsz ezt innen megmondom, kár tagadnod!

És férfitól is ugyanolyan a hatása mint bárki mástól.

2023. aug. 15. 14:15
 79/90 anonim ***** válasza:
47%

"És bmg mindhárman ugyanolyan mocskosan szutykosan jelentek meg, egyiknek szájszaga is volt."

Most már tényleg érdekelne, hogy pontosan a kezdetektől a randiig hogyan zajlottak ezek az ismerkedések. Akár privátban is kifejtheted, de tényleg érdekelne, hogy ezek a férfiak ha nem éppen Chris Hemsworth-ök, csak a jobb oldali állapotjukban: [link]

akkor hogyan, milyen okból, célból mentek jobbra és a "Szia, xy vagyok, stb." klisék hogyan, kinek az oldaláról kezdődtek. Akár a beszélgetésből is sokat lehetne tanulni, hogyan jutottatok el az élőszereplős randiig.

2023. aug. 15. 15:37
 80/90 anonim ***** válasza:
36%

#73: És arra tudnál nekem választ adni, hogy mi vitt rá, hogy olyan pasival találkozzál, aki taszító külsőre?

Úgy értem a férfiak szemére van vetve, hogy "neked mindegy, csak lyuk legyen" és valóban van olyan férfi, akinek mindegy (begőzölt, kanos szüzek meg olyan lepukkant alkesz kiöregedett trógerek között, akiket még a prostik nagy része is elhajt), de általában véve én inkább azt figyeltem meg, hogy SZEMÉLYISÉGRE alkuszik meg még a magányos férfi is.

Ami persze olyan téren kihathat a külsőre, hogy például összejön egy olyan duci lánnyal, aki szép arcú, de persze az életmódja, kialakult életstílusa miatt sosem fog akarni lefogyni és ha huszonévesen el van hízva ez a korral és az anyagcserelassulással csak rosszabb lesz.

DE!!! olyasmit én eddig csak nőknél figyeltem meg, hogy feszt összejön szándékosan vagy elkeseredésében olyannal, aki zsigerileg taszítja olyan téren, amin az ember ha fejreáll sem tud változtatni, a teljesség igénye nélkül:

- kopasz/kopaszodó.

- alacsony

- világos bőrű/szőrű vagy ritkább esetben kreol/sötét és a csajnak épp a világos lenne a zsánere.

- szőrös hát, szőrös mellkas, szakáll vagy annak hiánya KARAKTERILEG (tehát amikor tipikusan olyan az arcberendezése, hogy szakáll nélkül nagyon gáz az arcberendezése vagy fordítva, az enyhe borosta is igénytelenséget kölcsönöz, de sima arccal Alain Delon)

- maga az arcberendezése olyan, ami nem jön be a nőnek.

Tehát az egyik esetben, a férfiaknál inkább úgy kell elképzelni, mint mikor egy lepukkant lakásnál megálmodod, hogy hol lesz a konyha meg a fürdő meg milyen lesz a fal és a berendezés. Ami nem erkölcsös, mert emberi lényről van szó és ha a nő nem akar Barbie-baba lenni, akkor mindkettőnek rossz.

A nőknél viszont mintha ez valami kihívás vagy hátsó szándék vezérelte logikátlan dolog, hogy egyáltalán kétértelmű jeleket küldenek vagy össze is jönnek, randiznak olyan férfiakkal, akik NEM JÖNNEK BE NEKIK. És pont. Pedig pont az ilyeneknek kéne megmondaniuk, hogy "ne haragudj, de nem vagy az esetem."

Tippem szerint a rózsaszín ködöt szeretnék elkerülni, mert ha nem jön be a férfi, akkor hidegebb fejjel tudnak gondolkodni, csak ez férfioldalon meg úgy jön le, hogy adott egy halvérű csaj, aki a szexet sem igazán élvezi, csak éppen elviseli akkor is ha apait-anyait beleadsz és inkább már azt várná, hogy élvezz el 1 perc alatt, csak érjen véget és ha te nem kezdeményezel ő sosem fog vagy csak ha el akar érni valamit.

Vagy azt hiszik, hogy majd idővel megszépül a szemükben. Pedig ilyen sosem lesz, legalábbis szexuális értelemben. Úgy lesz, hogy megszokják, mert bármilyen rosszat meg tud szokni az ember, a gulágot is vagy a harmadik világbéli rabszolgaságot, de attól még pozitív egyik sem lesz. És minél jobb emberről van szó, annál rosszabb, mert lényegében hamis hitben tartasz egy férfit, aki bár előtted magányos volt, de talán találhatott volna olyat, aki ténylegesen kívánja őt és vonzónak tartja, de miattad nem fog és így mindketten boldogtalanok vagytok, vagy ő maximum a naivitás és tudatlanság miatt boldog.

2023. aug. 15. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!