Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nők legnagyobb problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mi a nők legnagyobb problémája társkeresés területén?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
30%
19-es én azért nem tennék egyenlőség jelet a kérdés és a férfiak szidása között. Esetleg te úgy látod, hogy a párkeresésben a problémát mindig a másik félben kell keresni? Ha jól értem akkor a nőkkel nincs semmi gond, a hiba csupán a férfiakban van. Természetesen mindig könnyebb másokat hibáztatni a saját kudarcaink miatt.
2023. máj. 7. 22:15
 22/90 anonim ***** válasza:
95%
Más nőkét nem tudom, az én személyes problémám a szexközpontúság és a rohanás.
2023. máj. 7. 23:50
 23/90 anonim ***** válasza:
66%
Az elszállt igények.
2023. máj. 8. 06:33
 24/90 anonim ***** válasza:
91%
Ronda vagyok.
2023. máj. 8. 09:22
 25/90 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. máj. 8. 15:03
 26/90 anonim ***** válasza:
70%

Sok értékes normális pasas van, de nagyon jellemző, hogy ők már korán elkelnek.

Akik elérhetőek, azokkal gond van.

A fentebb említett dolgok leginkább:

1. gyerekes

2. nagyon féltékeny, vehemens, agresszív vagy valami ilyen (akár fizikailag erőszakos) tulajdonsága van

3. nagyon sóher

4. szex célból hazudik, tehát nem keres párkapcsolatot, neki így jó, de a szexért behazudja

2023. máj. 8. 17:19
 27/90 anonim ***** válasza:
33%
4, miért az Aldi tök jó, egy csomó mindent lehet kapni, még frissen sült péksüti is van és virágok. Mi is szoktunk menni.
2023. máj. 13. 00:38
 28/90 anonim ***** válasza:
25%

"a hiba csupán a férfiakban van. Természetesen mindig könnyebb másokat hibáztatni a saját kudarcaink miatt."

fúj de modoros, ezért nincs nőd. Nézz utána a modoros szó jelentésének, magadra fogsz ismerni. Csupán ..

2023. máj. 13. 00:45
 29/90 anonim ***** válasza:
71%
27: Nekem is ez jutott eszembe. Minden fogam megvan, mérnökként elég jól elevickélek az élettel (még mielőtt jönne a "mer' munkanékűűűli vagyol"), mégsincs nagyobb életcélom a hétvégi bevásárlásnál. Engem nem érdekel a "hájláájf minden hétvégén utazzunk" élet meg a wellness/túrázás amit ezek a 4-es válaszolók keresnek és ennyi.
2023. máj. 13. 07:42
 30/90 anonim ***** válasza:
83%
Nem,nem azt keresem,hogy folyamatosan történjen valami és az egész élet egy végtelenített buli meg utazás legyen...Viszont ez a másik véglet,hogy az egyetlen életcél a hétvégi bevásárlás.Nincs terved,nincs motivációd,dobozban élsz.
2023. máj. 13. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!