Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a nők legnagyobb problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Mi a nők legnagyobb problémája társkeresés területén?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
37%

"Túl nagy a választék, nem becsülik meg azt ami ott van az orruk előtt."

Ez viszont csak a nőknél igaz

Hatalmas a választék és azt a választékot egy kicsit sem becsülik meg hanem csak a legjobb kell vagy semmi

Ha ezt egy férfi teszi meg és nem tartozik a legvonzóbb példányok közé akkor annak game over és kész

Nőként meg csak a lehetőségek tárháza van

2023. jún. 29. 13:19
 62/90 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves előző.
2023. jún. 30. 07:43
 63/90 anonim ***** válasza:
64%
Az hogy csak a csomagolást nézik, a tartalomra szarnak.
2023. aug. 13. 15:00
 64/90 anonim ***** válasza:
38%

#39: "A nők többsége (nem az összes!) pedig inkább el van magának, mint minden jöttmentnek oda adná magát, mert többet is szeretne, mint szex."

Azért picsognak, hogy megint megdugta őket valaki, aki szerelmet hazudott, kapcsolatot ígért.

Azt értsétek már meg, hogy nem véletlenül voltak bizonyos vallási tanítások. Nem azért kellett házasságig várni, hogy szívassák az embert, hanem mert a fiatal még naiv és nem kellően tapasztalt ahhoz, hogy átlássa. Sok 30-as, 40-es nőt is vernek át kalandorok, akkor mit várunk egy fiatal, tapasztalatlan lánytól?

A férfit ugyanúgy szívatta, mert neki is oda kellett tennie magát, udvarolni. Csak éppen kiegyenlítettek voltak az esélyek. A nőnek is lehetősége volt rájönni, hogy a külső nem minden AZ ELŐTT, hogy megdugta volna pár bájgúnár. És a bájgúnárnak is meg kellett erőltetni magát, mert nem volt terülj-terülj asztalkám, így ember lett belőle.

Nem az volt, hogy a bájgúnár virágról-virágra repked, esetleg még teherbe is ejt egyet-kettőt, aztán a normális átlagos férfi meg már-már kötelezve van arra, hogy tartsa el más pulyáját, merthogy szegény nem tehet róla a nő meg nem ítélhető el miatta.

Nem az volt, hogy ha mégis valaki beleszeretett egy gyerekes anyukába (akinek nem a fronton halt meg a férje vagy tífuszban, hanem csak egy senkiházi tróger és még ma is él), annak kell apja helyett apjának lenni egy senkiházi tróger férfi genetikai állományának hordozójának.

Illetve a válás tiltása és elítélése se azért volt, hogy a családon belüli erőszakot konzerválják, hanem azért, hogy az igentmondás ne egy divat buli hóbort legyen, mint a Las Vegas-i villámesküvő és az egybekelés se fából vaskarika a házassági szerződéssel, hanem egy KOMOLY, ÉLETRE SZÓLÓ döntés. Ahol ez a két ember MEGJAVÍTJA nem pedig ELDOBJA.

Hogy voltak hibái? Meglehet. De a mai rendszernek nincsenek? És ami a legszomorúbb, hogy bár senki nem kötelez vagy gyakorol nyomást senkire, mégis szerintem sokkal több a problémás, toxikus párkapcsolat, mint régen volt.

2023. aug. 14. 01:12
 65/90 anonim ***** válasza:
29%
64 nő vagyok de amúgy igazad van.
2023. aug. 14. 01:16
 66/90 anonim ***** válasza:
29%

#53: "Ha a nő szereti az állatokat, túrázni jár és szívesen olvas, tuti, hogy a pasi is előadja, hogy pont ezeket szereti. Ha bejön a kapcsolat, az első pár hónapban még tud is ilyen lenni /ezt hívom demo módnak/ aztán mire a nő elkezd érzelmeket táplálni, a férfi szépen elhagyja a felvett hobbikat, viselkedési mintákat, szokásokat"

No és akkor most gondolj bele annak a férfinak az oldaláról, aki ezt harmadik félként végignézi. Látja, hogy a nőnek csillog a szeme, mikor meglátja a bájgúnárt, tudja is esetleg, hogy a férfi hazudik neki, de azt is látja, hogy rá sose nézett olyan csillogó szemekkel, mint a bájgúnárra így hát ha nem tud elhatárolódni (munkahely, egyetem, stb.) akkor kénytelen lesz végignézni az egész szituációt, ha igen, akkor csak kattogni rajta, hogy ő hiába szeret autentikusan olvasni meg túrázni, ha a nőnek nem jön be. És ezen az se fog változtatni, ha koppan egyet a nő, mert akkor bezárkózik a csigaházába és utána talál majd egy hasonló típusú másikat, akiről reméli, hogy nem veri át.

Meg egyébként is. Ezek után most ennek az "írj magadról" meg "mesélj magadról" dolognak van bármi értelme is? Mindenki azt hazudik, amit csak akar. Ilyenkor elmegy az egész kedvem az egésztől.

2023. aug. 14. 02:11
 67/90 anonim ***** válasza:
11%
66 végre egy értelmesen csalódott ember. Hülye csalódottat már sokat láttam, de ez ritkább.
2023. aug. 14. 02:36
 68/90 anonim ***** válasza:
50%

Előadják magukat, azták kipukkad a lufi. Mire jó ez?

A másik meg a higiéniai igénytelenség. Szarik rá hogy nem mos arcot reggel szappannal 2x. Mondom neki, így nem kapsz puszit. Válasz: nem baj, neki ez így jó ezt szokta meg.

Mondom neki, téged nem érdekel hogy a nők undorodnak a mosdatlan pasiktól? Mondja: nem.

Persze ez szex után volt reggel.

Következő: előadja az életét hogy ő mittomén sárkányrepülőzik. Mondom oké.

Hát hogy én szeretem e? -kérdi

Mondom biztos szuper, de én nem fogok soha.

Itt be is durcázik mert ha te nem illesz bele az életébe...

De közben nem kérdez semmit rólam, sehol nem vagyok hogy megismerjen, csak arról szól az egész hogy eladja, elfogadtassa magát. Ez oké, de ahhoz már hülye megérteni, hogy attól még nekem ő bejön hogy bizos nem fogok sárkányrepülőzni mint ő.

Miért is tenném? Nekem más a hobbim, neki is más de attól még tetszhet a másik. Nem, ők roppant körülményesek és válogatnak, semmi sehogy nem jó nekik. De persze panaszkodnak nincs normális nő.

2023. aug. 14. 07:22
 69/90 anonim ***** válasza:
47%
68: Fordítva ez nem ugyanaz? Dehogynem! "ő mittomén sárkányrepülőzik. Mondom oké." A legtöbb nő meg utazik/nyaral. Mi a különbség? Ugyanez.
2023. aug. 14. 20:07
 70/90 anonim ***** válasza:
72%

69# Nem, nem érted a lényeget!

Az a különbség, hogy a nő tolerálja a pasit, a hobbijait, a pasi viszont nem, ő megsértődik ha én pl nem tartok vele a hobbijában. Miért kellene nekem átvennem azt amit ő csinál? Én sem várom el, hogy kezdjen el bélyegeket gyűjteni mert az milyen szuper dolog.

2023. aug. 14. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!