Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól/nőktől kérdezem: mi a jó indítás Tinderen és egyéb online platformokon?
Figyelt kérdés
Plusz kérdés: ha mindenre tőmondatokban válaszoltok, sose kérdeztek, nem érdeklődtök, nem reagáltok, csak ha kérdezek, arra is lassan és röviden, annak mi az oka, mit vártok? Nem volt izgalmas a téma, váltsak másra? Esetleg azt várjátok, hogy hosszabban, magamtól meséljek valamit, írjak magamról? Vagy valami izgalmas dologra vártok, hogy feldobjam, amire majd érdeklődtök?2023. máj. 5. 20:24
11/14 anonim válasza:
Csak azokkal foglalkozz, akik hajlandoak normalisan valaszolni, ha normalisan kezdemenyeztel. A tobbivel ne foglalkozz.
12/14 anonim válasza:
A szia, hogy vagy típusú üzenettől falnak megyek. Minden kreativitást mellőz és semmi értelmes beszédindítást nem jelent, a mindennapi életben is egy töltelékmondat "mizu?" Kérdezik munkahelyen is, "nem sok" max. 2 mondat és lezártuk. Vagy a masik gond vele, ha nem töltelék mondat, akkor túl tág. Egy idegen meg nem az anyukám, hogy elmondjam neki "úgy vagyok, hogy vacak volt ma a munkahelyemen..."
Ez a bajom ezzel.
Jobban szeretem ha reagálnak valamire a profilommal kapcsolatban és akkor már feldob egy beszédtémát.
13/14 anonim válasza:
Igazából hamar kiderül hogy akar e beszèlni vagy sem ha flegmázik egy szavakba válaszol felejtős, egy nő akit èrdekled hosszú sorokat ír storizik beszèl magáról
14/14 anonim válasza:
Én néha megkérdezem, h milyen fazonja van odalent. Ez máris feldob egy témát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!