Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen már nagyon késő elkezdeni csajozni?
Még sose volt egy lánnyal sem kapcsolatom. Igazából inkább saját hülyeségem miatt, túlságosan zárkózott vagyok és kevés az önbizalmam. Ha alkalmam is lett volna rá, távolságot tartottam. Ugyan mindig is vágytam néha-néha valakire, de sosem annyira, hogy igazán tegyek is érte. Viszont a 27-et már betöltöttem és most érzem egyre inkább azt, hogy ezen mindenképp szeretnék változtatni. Sajnos elég későinek érzem, tapasztalatok és minden nélkül, főleg úgy, hogy korosztályomat tekintve jó eséllyel már lassan inkább a nagy Őt keresik és semmiképp se hangzik jól, hogy még nem volt senkim, még akár például egy 20 évesnél sem. Persze lehet az igazságot kicsit ferdíteni, szépíteni, de a lényeg ugyan az: még nem volt senkim. Vagy egyenesen hazudni is lehet, csak az a bajom, hogy egyrészt nem szeretek, nem is tudok jól és úgy is egyből kibukik a dolog. Múltba visszamenni változtatni pedig már nem tudok, akármennyire is rágódok rajta 😢
Valami tanács, hogy hol, s miként kezdjem? Volt-e valaki hasonló cipőben? Valamint lányok válasza is érdekel, hogy náluk ez mennyire probléma.
Határozottan. Szeptemberben volt meg az első szex egy buliban egy olyan lánnyal aki tetszett, de szerencsére vele nem is lett több, mert személyisége egyre rosszabb. Nem sokkal rá ismertem meg egy másik lányt, vele kezdett alakulgatni. Azóta már több mint fél éve "hivatalosan" is együtt vagyunk. Igaz kb 10 év korkülönbség van köztünk, ami azért nem kevés, ő a fiatalabb, de nagyon jól elvagyunk. Értelmes :) Jobbat se kivánhatnék, mert tetszik mindentéren. Külsőre is ideálom. Nem tudom mivel érdemeltem én ki, de a lécet nem kellett lejjebb raknom, bőven felette volt. Aztán remélem együtt leszek vele életem végéig. Sőt még a családja is teljesen normális. Kimondottan kedvelnek engem.
Szóval fogalmazhatunk úgy is, hogy megnyertem vele a lotto 5ost (#30-as).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!