Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen késő elkezdeni csajozni?
Mindig is féltem tőlük, az elutasítástól, ha próbálkoztam mind kudarcba fulladt. Nekem csak az ábrándozás jutott mindig ebből.
Ja és vékony vagyok, és szűz ez meg kizáró ok a sikerre.
Pénzem sincsen, sőt állásom sem.
Nem késő, de eddig burokban éltél, vagy mit csináltál?
A kövér lányok szeretik a vékony fiúkat, mert mindkettő komplexusos a súlya miatt. :)
Egyelőre szerintem azzal kellene foglalkozz, hogy olyan önálló életkörülményeket építs magad köré, hogy el tudj szakadni a szülői háztól, ha úgy alakul a dolog és tudd egymagad járni a neked megírt utat...ha minden gondolatod a csajozás köré építed, abból minden lesz, csak önállóság nem...az élet majd megtanít neked néhány dolgot, ami nők terén is közelebb visz majd a sikerhez, hiszen ha valami fontos egy nőnek, akkor az a magabiztosság és az önállóság (persze sok dolgot tudnék még írni, de ezek alapvetően meg kell hogy legyenek egy férfiben). Ezekkel te a leírtak alapján még nem rendelkezel, így inkább erre fordítsd az energiád nagyobb részét...
27F
Nem szeretem a duci lányokat. :((
Hát Zolikám, ha tényleg azon múlik minden amit írtál, akkor inkább el sem kezdem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!