Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27 évesen már nagyon késő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen már nagyon késő elkezdeni csajozni?

Figyelt kérdés

Még sose volt egy lánnyal sem kapcsolatom. Igazából inkább saját hülyeségem miatt, túlságosan zárkózott vagyok és kevés az önbizalmam. Ha alkalmam is lett volna rá, távolságot tartottam. Ugyan mindig is vágytam néha-néha valakire, de sosem annyira, hogy igazán tegyek is érte. Viszont a 27-et már betöltöttem és most érzem egyre inkább azt, hogy ezen mindenképp szeretnék változtatni. Sajnos elég későinek érzem, tapasztalatok és minden nélkül, főleg úgy, hogy korosztályomat tekintve jó eséllyel már lassan inkább a nagy Őt keresik és semmiképp se hangzik jól, hogy még nem volt senkim, még akár például egy 20 évesnél sem. Persze lehet az igazságot kicsit ferdíteni, szépíteni, de a lényeg ugyan az: még nem volt senkim. Vagy egyenesen hazudni is lehet, csak az a bajom, hogy egyrészt nem szeretek, nem is tudok jól és úgy is egyből kibukik a dolog. Múltba visszamenni változtatni pedig már nem tudok, akármennyire is rágódok rajta 😢

Valami tanács, hogy hol, s miként kezdjem? Volt-e valaki hasonló cipőben? Valamint lányok válasza is érdekel, hogy náluk ez mennyire probléma.

2023. máj. 2. 14:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Reggelj társkeresőre és váltsd ki a prémium tagságot. Jobb ötletem nincs. Vagy Fb társkereső csopik. Ha aztmondod csak magyarázkodás amit írtam, akkor te mit tettél eddig?
2023. máj. 2. 20:35
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem kötekedésből írtam, nem célom egyik válaszadóval sem vitába szállni, főleg ha azt segítő szándék vezérli, elnézést, ha netán úgy vetted le.

Írtam, hogy megfordult a fejemben. Én is próbálok magyarázatot adni magamnak a tetteimre, hibáimra, miért cselekedtem például egész életemben így. Ezzel ugyan valamennyire képes az ember nyugtatni magát, de amint azt tovább gondolja, ez el is szállt. Ezek ugyebár a legkézenfekvőbb magyarázkodások. Kiszemelek a másik oldalról valakit a legrosszabb szituációban és próbálom azt nézni, hogy az mennyivel rosszabb neki. Nem tartom egészséges hozzáállásnak, főleg úgy, hogy abszolút nem következik belőle az, hogy nekem is az lesz. Nyilván lehet a legrosszabbal is számolni és váratlan nem ér... (ezen véleményem alatt nem feltétlen téged értelek, hanem saját magam főképp)

Persze a belenyugvás, elfogadás is lehet járható út vagy az, hogy valaki sose akar senkit, nincs szüksége rá. De bennem most teljesen más dolog fogalmazódott meg és eszem ágában sincs beletörődni, mert pont az idő az, ami nem az én oldalamon áll. Mert ha még sikerülne is valamiképp, felteszem ugyan így ez az érzés felütné a fejét időről-időre, ami rettentően kellemetlen és erős érzés, amit ezidáig nem éreztem. Azt bánom jelenleg, hogy csak most realizáltam főképp és kezdett zavarni a dolog. Ha ezt tovább húzom, attól tartok még csak rosszabb lesz.

Én személy szerint úgy érzem, hogy talán még nem késő számomra (remény hal meg ugyebár utoljára). A kérdés célja némi információgyűjtés, hogy miként vélekednek róla az emberek. Amit sajnos nem tudhatok, hogy kik szavaznak (korosztálytól kezdve sok minden) és milyen szándékkal, tehát eredménytől függetlenül nem fogom kőbe vésni és még a szavazatok száma is relatív kevés.

2023. máj. 2. 21:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem késő, sőt most jön még csak igazán az életed nagy része. :)

Könnyű nem lesz, mert a mai világban nagyon nehéz férfiként ismerkedni nőkkel. Hasonló vagyok hozzád, én sokat jártam el egyetem alatt a srácokkal, kb. mindennap, és sok embert ismertem akkoriban.

De ez sem garantálta, hogy összejött volna kapcsolat. Mert nem vagyok nagy dumás, akinek be sem áll a szája, és csak dumál bármilyen butaságot a nőknek.

Megfontolt voltam, de sokat kezdeményeztem is.

A legtöbbet amiatt buktam, mert nem néztem ki úgy, mint amire a nők többsége vágyik. Tipikus izmos, magabiztos, jóképű srácokat akartak. Tudom, mert amikor külföldi haverom megjelent, hirtelen minden nő akiket ismertem, "véletlenül" körülötte gyűltek össze. És őt hallgatták mindannyian. Magyarok, németek, törökök, mind érte voltak odáig.

Akiknek pedig tetszettem tényleg, hiába hajtottam, és próbálkoztam, a barátnőik lebeszélték rólam őket sajnos. Tudnék több ilyen esetet mesélni is részletesen.

Persze lehetett volna, és a mai napig lehetne olyan "barátnőm", aki nekem egyáltalán nem jön be.

De annak mi értelme lenne őszintén?

Kinek mi a jó döntés persze, ha leadnám 0-ra az elvárásaim, nekem is lehetett volna sok nőm, és lehetne most is.

De miért akarnál olyat a másik felednek, akihez nem vonzódsz, nincsen bennetek semmi közös, és teljesen másképp látjátok a világot?

31/F

2023. máj. 2. 22:06
 14/32 anonim ***** válasza:
36%
8. Hu de szereted az ilyen gyenge fa vicceket .. tuti valami egyetemusta kis konyv kukac vagy..
2023. máj. 2. 22:15
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

Hol érdemes kezdened? Hmm, viccen kívül csak a saját életedet próbáld minél jobban rendbe hozni minden szempontból, és arra koncentrálj. Az legyen az elsődleges. Mások elvárásainak egyáltalán ne akarj megfelelni, csak add azt ami te vagy. Akinek nem tetszik, ne érdekeljen csak lépj tovább.

Próbálj olyan dolgokra koncentrálni, ami neked boldogságot okozhat. Lehet ez bármi, vásárlás magadnak akármilyen cuccot, vagy lakást akár. Kinek mi a célja, csak mindig lebegjen a szemed előtt, mi az amit el akarsz érni. :)

A lehetőségeidhez képest, próbáld meg a maximumot kihozni belőle.

Tudom vannak nagyon nehéz pillanatok, nálam is vannak. Engem is csesztetnek a szülők is, meg rokonok mikor lesz már család meg stb.

Mintha én nem akarnék úgy magyaráznak, de ezt el kell engedni a füleid mellett. Ha segíteni akarnak benne, és te szabod a feltételeket, azt fogadd el. De beleszólást ne engedj a te saját életedbe, olyan vagy amilyen, és úgy éled az életed, ahogyan te akarod.

2023. máj. 2. 22:50
 16/32 anonim ***** válasza:
56%

Nyers leszek, de őszinte. Tudom lepontoznak, de leszarom, mert fölösleges hitegetni másokat szerintem.

Az a helyzet, hogy ha aeddig soha semmi nem jött össze, nem tudtál senki felszedni még csak egy éjszakás kalandra sem, akkor neked már nem sok esélyed van ennyi idősen. Sajnos ez az igazság.

Hacsak nem kezdesz el gyökeresen megváltozni, az eddigi életedet, szemléletmódodat és viselkedésedet teljesen hátrahagyni, akkor irtózatosan nagy szerencse kell, hogy bármi is összejöjjön.

A mai világban a társkeresés maga a pokol. Kiüresedett ,felszínes és borzasztó materiális és lelketlen lett az egész.

A külső mindenek felett áll, senkit nem érdekel, te milyen ember vagy, milyen a lelked, mit gondolsz, mindaddig amíg kellően jól nézel ki.

Férfiként elvárt, hogy magas legyél, izmos és jóképű.

na most ezek közül egy, bárki számára elérhető.

Ha legalább átlagos arcod van és átlagos magas is vagy, akkor érdemes belekezdened az edzésbe. Legyél kigyúrt, formás, izmos. Az esélyeid egyből megsokszorozódnak.

Személyiséged pedigg vidd el abba az irányba (ha tudod), hogy legyél minél nagydumásabb, pofázzál össze-vissza, gyakorold a "small talk-ot" a lehető legtöbb szituációban. Próbálj minél több és minél több félébb emberhez odamenni, beszélgetést kezdeményezni és minél kevésbé "kínosan" viselkedni.

Ehy idő után (talán) menni fog és szinte magától fog jönni neked is, hogy csak úgy odamész másokhoz és kötetlenül tudsz beszélgetni.

Mindez egyébként nem garancia a sikerre. Attól még ,hogy lesznek ismerőseid, próbálkozol random embereknél nem feltétlenül lesz barátnőd is. Viszont az esélyed egy minimálisan nőni fog.

2023. máj. 3. 08:08
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel tesó
2023. máj. 3. 15:24
 18/32 anonim ***** válasza:
26%

Könyv neil strauss-a jatszma.

Semmit se veszítesz ha elolvasod és képbe kerülsz.

Gyakorlati ismeretekhez meg 6 hónapig heti 1x lakasos örömlánnyal kúrás.

Mai fizuk mellett tudom drága szinte megfizethetetlen átlagfizuból...de nélkülözhetetlen ismeretanyag és tapasztalat.

Szerintem más kiút ebből nincs.

Így viszont van.

2023. máj. 3. 21:10
 19/32 anonim ***** válasza:
76%
A legjobb korban vagy, most leszel kb férfi, mert a fiúk lassabban érnek. Nem maradtál le semmiről.
2023. máj. 8. 21:09
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
dugni fogsz érzem!
2023. máj. 9. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!