Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen már nagyon késő elkezdeni csajozni?
Még sose volt egy lánnyal sem kapcsolatom. Igazából inkább saját hülyeségem miatt, túlságosan zárkózott vagyok és kevés az önbizalmam. Ha alkalmam is lett volna rá, távolságot tartottam. Ugyan mindig is vágytam néha-néha valakire, de sosem annyira, hogy igazán tegyek is érte. Viszont a 27-et már betöltöttem és most érzem egyre inkább azt, hogy ezen mindenképp szeretnék változtatni. Sajnos elég későinek érzem, tapasztalatok és minden nélkül, főleg úgy, hogy korosztályomat tekintve jó eséllyel már lassan inkább a nagy Őt keresik és semmiképp se hangzik jól, hogy még nem volt senkim, még akár például egy 20 évesnél sem. Persze lehet az igazságot kicsit ferdíteni, szépíteni, de a lényeg ugyan az: még nem volt senkim. Vagy egyenesen hazudni is lehet, csak az a bajom, hogy egyrészt nem szeretek, nem is tudok jól és úgy is egyből kibukik a dolog. Múltba visszamenni változtatni pedig már nem tudok, akármennyire is rágódok rajta 😢
Valami tanács, hogy hol, s miként kezdjem? Volt-e valaki hasonló cipőben? Valamint lányok válasza is érdekel, hogy náluk ez mennyire probléma.
Jesszus, ezek a tanácsok...
Nos.
A korosztályod már a nagy Ő-t keresi, ez valóban így van. Fiatalabbakkal nem éri meg próbálkoznod akkor, ha te is komolyabb kapcsolódást keresel, és azért nem, mert egy 20-24 éves nő (meg még afelett is pár évvel) simán kidob akár egy több éves kapcsolat után is, hiszen neki van még ideje, és vár valami "jobbra" még inkább. A másik véglet, hogy azonnal befírol, és egyszer csak azt veszed észre, hogy gyereked is van meg lakáshiteled.
Viszont a 27 egy jó kor. Oké, persze, sok híresség ekkor nyírja ki magát, de ők ilyen korukra már többet "éltek", mint egy átlagos 50-es, szóval ne ezt vegyük alapul.
Én azt mondom neked, hogy a legnagyobb esélyed a 30-as nőknél van. Az indokok erre:
- amelyik még nem ment férjhez és kölykedzett le, az lehet, hogy szintén valamiféle útkereső. Nem feltétlenül leki sérült vagy bányarém, simán vannak a nők között is olyanok, akiknek nem úgy alakult az élete. Akárcsak a tiéd. ÉS ezek a nők biztosan vágynának egy hasonló lelkületű társra.
- Idősebb lesz ugyan a csaj, de a mai 30-asoknál már nem látszik annyira a kor, egy 33-35 évest simán néznék néha huszonvégének is. Jó nagy sztereotípia, hogy a 30-as nők már öregek, ez valahonnan az előző generáció időfogalmából ered, mert addigra a harmincas embereknek már minimum két-három gyereke volt a szockó éra végén/ 90-es évek elején. Ma már tolódnak ki a korhatárok, biológiailag meg teljesen mindegy, hogy valaki 33 vagy 38 éves, az évek egyszerűen elmosódnak, ha az életvitele nem egy vénasszonyé.
- a 30-as nők második virágkorukat élik, második tini korszakukat, csak sokkal több testi-lelki tapasztalattal, egzisztenciával, ismerik a határaikat, a tűrőképességüket és a teljesítőképességüket, szóval feleannyi gond nincs veleük, mint a tizenévesekkel, de legalább annyira lelkesek.
- a tapasztalat nagyon fontos a te szempontodból. Most tedd fel magadnak a kérdést: jobb lenne szétizgulni magad, miközben egy huszonévest próbálsz majd első alkalommal megdugni, akinek elvárásai vannak, valószínűleg sok pasival volt már, tudat alatt (vagy akár tudatosan is) össze fog hasonlítani a legutóbbi exével/crush-ával, vagy inkább lennél őszinte egy harmincas barátnővel, aki már mindent tud és mindent tapasztalt, és nem fog kiröhögni, meg nem fog az összes egykori exéhez hasonlítani, hanem úgy vezet be a szex rejtelmeibe, mint egy tanárnő? Tán még imponálna is az ilyen nőnek, hogy őt választottad ki, vagy talán amúgy is vágyhat valakire, aki "tiszta", mert élete során már sok nagydumás faxxal volt dolga.
Szóval kérdező, van esélyed, csak át kell gondolnod a korosztály kérdését. a 40-esek tán már sok, ott már tényleg komoly családi viszályokat generálna a megjelenésed, de egy 30-assal még van esélyed nem csak testi, hanem lelki kapcsolatot is kiépíteni, és nem olyan nagy közöttetek a korkülönbség sem, hogy az kulturálisan, intellektuálisan ne lenne áthidalható. Lehet, fel sem fog tűnni, ha olyan a csaj. Ja, és hát nem utolsó szempont, hogy valószínűleg van már annyi önállósága, hogy attól nemigen kell félned, hogy a pénzedre vagy egyéb javadra hajtana (amelyiknél eg észreveszed, hogy igen, gyorsan kiteszed a szűrét).
8-10 vagy aká2 12 év különbség is simán beleférne, főleg hogy ha nem is látszik a csajon a biológiai kora. Mert akkor ezek csak dátumok, valójában nincs jelentőségük. Szerintem egy picit idősebb és tapasztaltabb nő mellett nagyon is van esélyed férfivá érni, és szeretetteljes kapcsolatban létezni. Ne írd le magad, gondold át ésszel, és dönts okosan.
Javaslom egy szexuálpszichológus felkeresését. Én pl. így teszek, kicsit hasonló cipőben járok 26F-ként (mondjuk én azért próbálkoztam korábban is, de nem sokat).
Első körben azt mondanám, hogy ne vágj bele nagy garral a csajozásba. Ha ugyanis eddig nem volt semmi, akkor ott valami probléma van, emiatt szinte borítékolható, hogy kudarcok fognak érni. Ezt tapasztalatból mondom.
A pszichológus abban segít, hogy jobban ráláss arra a problémára, hogy miért alakult ez így nálad. Ha pedig ez meglesz, lehet célzottan arra tréningezni, hogy ezt a problémát orvosold.
22-es: alapvetően van logika abban amit leírtál.
De ne gondold ,hogy egy érett 30-as, aki a 20-as éveit azzal töltötte, hogy jobbra-balra kúrt a legjobb pasikkal, majd pont egy 27 éves szűz sráccal fog megállapodni.
A 30-asoknál annyi változik, hogy már jóval erősebben képbe kerül az anyagi vonzat is. Tehát ekkorra már valóban szeretne megállapodni, gyereket vállalni, de olyanokkal akik az ő életszínvonalát garantálni tudják.
És valljuk be ezek kevesen vannak, nem véletlenül nem születik elég gyerek.
Ja és tudom most jönnek majd a lepontozók, hogy "mert nyomorba hova szüljek már?", de ez a másik véglet. Az igazság valahol a kettő között van.
Jó esetben az életed 1/3-madát sem élted még le. Időd mint a tenger. Siránkozol vagy teszel érte valamit, hogy nőd legyen? A döntés rajtad áll.
Sok sikert!
"Ilyen egyszerű. A többi csak nyavalyás."
Aha, hát persze. Ha én összejönnék vagy legalábbis szívesen megismerkednék X-el, Y-al és Z-vel is, de egyikük sem akar engem megismerni akkor az miért is rajtam áll? És ugyanez van mindig, ha te ismerkednél, de veled senki nem akar akkor az nem a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!