Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen már késő elkezdenem csajozni?
Csak akkor késő ha így gondolkodsz!
Egyébként még 50 évesen sem lenne az.
Amúgy meg még mindig jobb később mint soha. Max azt mondod, hogy te az igazira vársz, de eddig egy nő sem fogott meg.
Szerintem nem gáz. Én 20 éves vagyok, lassan 21, én is most fogom elkezdeni a partnerkeresést (bár mondjuk én a másik nemhez tartozom). Egyébként ha a 19-26 éves korosztály az érdeklődésed középpontja, akkor azt tudom mondani, hogy nekem csak rendes, normális barátnőim vannak, akik kivétel nélkül mind intelligensek. Szóval igen, vannak normálisak, meg olyanok, akikhez érdemes közeledni, és hallomásból tudom, hogy vannak, akikhez nem érdemes, mert olyanok. De hát ha könnyű lenne, nem lenne hozzá gyakori kérdések topic, nem igaz? :D
Mindenesetre nem vagy elkésve, nincs még veszve semmi, normális lány megérti a dolgot, és ne add fel, hidd el, vannak lányok, akikért megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!