Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24 évesen már késő elkezdenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen már késő elkezdenem csajozni?

Figyelt kérdés
Nem fog kiröhögni az összes nő, amelyik esetleg szóba áll velem és kiderül, hogy még nulla tapasztalatom van ilyen téren? Még csak nem is csókoloztam, ezek úgy is kiderülnek. Ja és van még egyáltalán valamirevaló egyedülálló nő ebben a korosztályban? Jól érzem, hogy későn ébredtem és ez a hajó elúszott?
2018. aug. 13. 17:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Észre sem vettem, hogy elszállt az idő, tegnap még csak gizda gimnazista voltam, most meg lassan közelítek a 30-hoz és semmit nem csináltam.
2018. aug. 13. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
gyere segítek neked
2018. aug. 13. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is akörül kezdtem, nem gáz szerintem, annyi különbséggel, hogy csók már tizenévesen volt. Vágj bele, hajrá. Sose késő.
2018. aug. 13. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem szólót. Sose késő elkezdeni. Ne görcsölj rá, és akkor menni fog. Ne ez legyen az életcélod, hogy neked csajt KELL találnod.
2018. aug. 13. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor késő ha így gondolkodsz!

Egyébként még 50 évesen sem lenne az.

Amúgy meg még mindig jobb később mint soha. Max azt mondod, hogy te az igazira vársz, de eddig egy nő sem fogott meg.

2018. aug. 13. 18:25
 6/8 3.14159265357989 ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Én 20 éves vagyok, lassan 21, én is most fogom elkezdeni a partnerkeresést (bár mondjuk én a másik nemhez tartozom). Egyébként ha a 19-26 éves korosztály az érdeklődésed középpontja, akkor azt tudom mondani, hogy nekem csak rendes, normális barátnőim vannak, akik kivétel nélkül mind intelligensek. Szóval igen, vannak normálisak, meg olyanok, akikhez érdemes közeledni, és hallomásból tudom, hogy vannak, akikhez nem érdemes, mert olyanok. De hát ha könnyű lenne, nem lenne hozzá gyakori kérdések topic, nem igaz? :D

Mindenesetre nem vagy elkésve, nincs még veszve semmi, normális lány megérti a dolgot, és ne add fel, hidd el, vannak lányok, akikért megéri :)

2018. aug. 13. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Engem az is visszatartott, hogy az esélyét 0 százalékra teszem annak, hogy vágyna a közeledésemre egy nő. Szerintem inkább csak terhes lenne számára az egész és kínos, hogy valahogy lekoptasson.
2018. aug. 13. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
30 evesig nem késő! :)
2018. aug. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!