Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne feljek, hogy merjek "csajozni". Hogyan?
Figyelt kérdés
Nagyon szegenlős vagyok sajnos es vissza húzzodo. Nem merek lanyokokhoz oda menni es nem merek veluk beszelni (es hat azt sem tudom mirol hogyan beszeljek) sose volt meg baratnőm igazi nyomi vagyok sajnos (nem életre valo) neha mar abba gondolok bele hogy minek élek... :( mert meg Facebook-on se merek ra erni egy lanyra, nem tudok beszelni/mit kerdezni... 20 éves vagyok :/ Hogyan tegyem ezt jobba hogyan probalkozak?#Ismerkedés.Lány.kapcsolat.szerelem.társkeresés.
2018. aug. 12. 09:14
1/6 anonim válasza:
1 - Nincs olyan típusú ember, aki nem talál olyat aki ne tudná szeretni.
2 - Kicsit növelni kéne az önbizalmadat, mert szerintem veled ez a legnagyobb baj.
3 - Gyakorold. Beszélj lányokkal az osztályodban, az ismerőseid között. Csak, hogy szokd a velük való kommunikációt. Sőt! A nők oda vannak, ha egy pasi sebezhetőnek mutatja magát, és ha egy nőtől kérsz csajozási tanácsokat, akkor biztosan segíteni fognak.A nők között is rengeteg önbizalom hiányos, gátlásokkal küzdő akad!
Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Erre találták fel az alkoholt. Kicsit beiszol és egyből bátrabb leszel. Ha hasonlóan beivott csajokhoz mész oda akkor ők is nyitottabbak lesznek.
3/6 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz hogy depressziós vagy minek éljek ilyesmin töprengsz. Miután meggyógyultál szerzel munkát, kicsíped magad és azután kezdesz csajozni.
4/6 anonim válasza:
Esetleg ha bátorít családtag, egy vagy több barát úgy is talán könnyebb. Nem egyedül szólítod le valami szakadt cuccban mélydepressziós tekintetttel.
5/6 anonim válasza:
Tény nincs csajod! Tény pasi számba se vesznek! Ha valakire ráírsz leszólìtod mi történhet? Jól sűl el. Közömbösen sűl el. Rosszúl sűl el=tények,nincs barátnőd nem vesznek pasi számba. Annyira mélyen vagy lejjebb már nem eshetsz. 66,666667% az esélyed arra hogy jól sűl el. Majd még îrok!!!
6/6 anonim válasza:
Miért érzed magad nyominak??kűlsődön lehet változtatni belsődön még egyszerűbb a lúzerség fejben is dől el. Pl a félig telt/félig üres pohár esete. Tanúld megtalálni a jót mindenben. Légy pozitív.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!