Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell "csajozni"?

Figyelt kérdés
Introvertált vagyok és nem tudok csak úgy a semmiről beszélgetni.
2023. ápr. 24. 16:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Semmiről senki se szeret beszélgetni, így ez egyáltalán nem hátrány ismerkedésnél.
2023. ápr. 24. 18:43
 12/27 A kérdező kommentje:

Nagyon nem.

2023. ápr. 24. 18:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem, ezt 40 évvel ezelőtt sem tanították sehol. Főleg akkor nem tudsz megszólalni, ha folyton erre gondolsz, hogy talán nincs közös témátok. Egy társkereső oldalon viszont már mindjárt evvel indíthatsz, hogy miért nem találsz senkit? Biztosan lesz másik fél is, aki ugyanúgy nem talál. Ez máris jó ok az ismerkedés kezdetére.
2023. ápr. 27. 11:25
 14/27 anonim ***** válasza:

"A semmi alatt, a tartalom nélküli, üres fecsegésre gondoltam."

Tudod az ismeretség első fázisa az általad tartalom, nélküli üres fecseges.... Gondolom a "szia, mizu, mi van veled mostanában" kategóriájú beszédtémákra gondolsz. Egy új emberrel, akivel akkor kezdesz ismerkedni, és mondjuk max. látásból ismersz,annál első pár alkalommal nem nagyon fogsz a mit tudom én, az univerzumról, filozofikus dolgokról vagy a lélek rejtelmeiről beszélni. Az igazán tartalmas beszélgetések csak mélyebb ismeretsegek esetén jönnek fel.

Fogd fel úgy, hogy az ismerkedés olyan, mint a szex, a kezdeti sablonok pedig az előjáték.

Amúgy szerintem pont ez a szia mizu kategóriás beszélgetés a könnyebb része a dolognak, idáig kB mindenki eljut. Ha nagyon gondot okoz az ilyesfajta kezdeményezés először 'gyakorolj' mondjuk idegen, látásból ismert srácokkal. Ha kialakul egy alap kommunikációs készséged, akkor sokkal könnyebb lesz.

Hasonló cipőben voltam én is, pár éve kinottem ezt a gátlást, szerintem neked is menni fog idővel. Ha van egy jó témád, amiben 'erős' vagy, akkor próbáld abba az irányba terelni a beszélgetést, ha látod, hogy nem érdekli, akkor dobd a témát, és jöhet valami más.

Az egész egyszerű sablon szöveg, némi puhatolozassal az elején.

2023. ápr. 27. 13:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez nem nekem való. Azért köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 27. 15:39
 16/27 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolat naggggyon sok szociális interakcióval jár, nagoyn osk figyelem és fejlett kommunikációs készség kell hozzá.

Emiatt igen, nem való mindenkinek. Igazából ha belátod, hogy ez neked nem megy és nincs kedved hozzá, akkor az tök okés, fontos, hogy az ember tudja mit akar és mit nem:)

2023. ápr. 27. 16:01
 17/27 A kérdező kommentje:
Akarni akarom. Nekem a legnagyobb vágyam egy feleség. Viszont a csajozás nekem esélytelen sajnos.
2023. ápr. 27. 16:10
 18/27 anonim ***** válasza:

17# Dehogy esélytelen, csak fejleszd magad.

Gondolj bele, a másik fél is lehet hogy izgul, kiváncsi rád, és várja hogy egy kicsit többet mutass magadból. Természetes viselkedés a legjobb. Beszélj arról amire éppen gondolsz, kérdezz a másik félről valamit. Először csak általánosságban, később lehet bizalmasan.

2023. ápr. 27. 16:17
 19/27 anonim ***** válasza:

Egy feleség?

Hát már megbocsáss, de egy komoly és hosszútűvú kapcsolat fenntartása bőven több figyelmet és energiát igényel, mint a csajozás, ismerkedés.

Ha neked nem megy az, hogy érdeklődj a másik iránt, akkor hogy fog menni, hogy évtizedeken át érdeklődj a másik iránt?

2023. ápr. 27. 16:26
 20/27 A kérdező kommentje:
Ez hülyén hangzik, de nekem kb mindenből a neheze megy jól, a könnyű része pedig nem megy. Nekem elkezdeni nem megy, utána már könnyű.
2023. ápr. 27. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!