Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyával tudtok csajozni?

Figyelt kérdés

Kinek milyen sikerei vannak? :D

Velem általában csak nyugdíjas nénik állnak le ha sétáltatok :)

2023. ápr. 9. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Én tudok. Épp múlt héten jöttem össze egy fehér óriásuszkárral. A kutyapóz nagyon bejön neki. (41/F)
2023. ápr. 9. 12:53
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
37%
Nem, macskával viszont igen.
2023. ápr. 9. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Sok a kutyabolond csaj, nekik ez biztos hogy pozitív. Plusz egyből van miről beszélni, ami megintcsak előny.

Egyszer egy vásárban a sajat szememmel láttam ahogy egy tök atlagos, talan átlag alatti srác egy rózsaszínba öltöztetett csivavát vitt. A mellettem lévő szőke csaj szinte visitva rohant a kutyához. Utana a srác mindennap jött, es a csaj mindig ment is ki hozzá. Aztan nem tudom mi lett, annyira nem követtem nyomon. De jót mosolyogtam rajtuk.

De csak ezért ne tarts kutyát, azt úgyis kiszurják. Ha meg amugy is szereted őket, akkor fontos is hogy olyan lányt válassz aki szintén.

2023. ápr. 9. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

Nekem pozitív ha kutyás. Mondjuk a csivava nem előny...persze az is kutya, szerethető.

Nekem németjuhász van.

N 31

2023. ápr. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!