Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyával lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Tetszik a szomszéd csaj haveroktól hallottam hogy szereti a kutyákat gondoltam hogy elkérem nagybátyám huskyját és azt fogom sétáltatni reggel a háza előtt kifigyeltem mikor megy el reggel, hátha odajön megsimogatni meg ilyenek abból már indulhat egy beszélgetés. Sztetek hülyeség?

2015. márc. 19. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Te is szereted a kutyákat és a nagybátyád odaadja miért ne? :) Legalább ötletes. Ha én lennék a csaj és később megtudnám biztos örülnék neki, hogy ezt megszervezted :)
2015. márc. 19. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, persze csak ha jól nézel ki.
2015. márc. 19. 17:56
 3/6 Karesz6969 ***** válasza:
100%
Teknőssel is lehet csajozni...lassabban megy nem olyan ciki lelassulni a ház előtt:-))
2015. márc. 19. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
karesz ne írj ilyeneket.. melóban nem tűrik a hangos röhögést :D
2015. márc. 19. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet. Feltéve, ha nem fél a nagyobbacska kutyáktól.

Én pl imádom a rotikat és mindig oda kéreckedek, hogy megsimogassam, ha látok egy ilyen gazdit. :)

2015. márc. 19. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, de csak abban segít, hogy szóba elegyedj vele anélkül, hogy kínos "leszólítás" felhangja lenne.

Úgy csináld, hogy mikor látod, hogy jön direkt úgy menj, hogy a kutya felé legyen hosszú pórázon. Ha vagy ő vagy a kutya haverkodni próbál és van simi indul az akció :)

Dumából nagyon készülj fel. Most te vigyázol rexire pár napig. (előre legyen fedősztorid, hogy később miért tűnik el a kutya) Innentől te jössz, ne szúrd el.

(amúgy ez a módszer akkor is jó a lányé a kutya. Akkor közel menj, hogy a kutya tudjon veled haverkodni. Akkor a kutyát dögönyözd meg cukin és mindegy "mellékesen" szépen ismerkedj össze vele. :) )

2015. márc. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!