Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyával vagy babával lehet jól csajozni?
Én nő vagyok és hát szerintem inkább kutyával :) Amikor látok egy kutyasétáltató férfit, arról mindig jó véleménnyel vagyok, mert látom,hogy szereti az állatokat és aki szereti az állatokat az jó ember. Persze a bunkókat, akik csak rángatják azt a szegény kutyát,meg ráüt na őket rühellem, de egy alapjáraton egy kutyás macskás ember szerintem mindenkiben jó benyomást kelt. Én meg is szoktam simogatni a kutyákat, ismerkedtem már meg így pár emberrel:)
A babás dolgot nem értem. Saját gyereked van?
Szeirntem is kutya. Ha elmegy mellettem egy kutyás pasi mindig megsimogatom a kutyáját,és általában beszélgetni kezdünk.:D :) Mondjuk szerintem babával is jól lehet,de azért az kicsit furcsább lenne,hogy ott tologatod a babakocsit és csak úgy odamegy hozzád valaki és megsimogatja a babát vagy ilyesmi :D
17L
:'D Hát, nekem nincs bajom a gyerekekkel. Az okos gyerekeken mindig meglepődöm, néha olyan bölcsességeket mondanak. Viszont az ordítástól a falra mászom és általában a sírós gyerekkel lévőket azért elkerülik, ha tehetik, mégis ki akarna gyereksírást hallgatni, ha nem muszáj?
Attól is függ a dolog hány éves vagy. Tizenéves korban nem olyan lenyűgöző egy kisbaba,mint egy felnőtt nőnél, akinek akár már saját gyereke is lehetne.
Szeirntem is kutya. Ha elmegy mellettem egy kutyás pasi mindig megsimogatom a kutyáját,és általában beszélgetni kezdünk.:D :) Mondjuk szerintem babával is jól lehet,de azért az kicsit furcsább lenne,hogy ott tologatod a babakocsit és csak úgy odamegy hozzád valaki és megsimogatja a babát vagy ilyesmi :D
17L
Én a helyedben inkább a humorodat használnám fel. :))))
"A kérdező kommentje:
Nem, de kölcsönkérhetem szomszédtól :)"
Jót mosolyogtam rajta. ;)
"Kutyával A baba rosszabb mint a jegygyűrű."
Ez tetszett és talált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!