Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kutyával vagy babával lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyával vagy babával lehet jól csajozni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 15:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Babával nem. Kutyával annál jobban...
2011. ápr. 17. 15:12
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és hát szerintem inkább kutyával :) Amikor látok egy kutyasétáltató férfit, arról mindig jó véleménnyel vagyok, mert látom,hogy szereti az állatokat és aki szereti az állatokat az jó ember. Persze a bunkókat, akik csak rángatják azt a szegény kutyát,meg ráüt na őket rühellem, de egy alapjáraton egy kutyás macskás ember szerintem mindenkiben jó benyomást kelt. Én meg is szoktam simogatni a kutyákat, ismerkedtem már meg így pár emberrel:)

A babás dolgot nem értem. Saját gyereked van?

2011. ápr. 17. 15:14
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem, de kölcsönkérhetem szomszédtól :)
2011. ápr. 17. 15:16
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Szeirntem is kutya. Ha elmegy mellettem egy kutyás pasi mindig megsimogatom a kutyáját,és általában beszélgetni kezdünk.:D :) Mondjuk szerintem babával is jól lehet,de azért az kicsit furcsább lenne,hogy ott tologatod a babakocsit és csak úgy odamegy hozzád valaki és megsimogatja a babát vagy ilyesmi :D

17L

2011. ápr. 17. 15:18
 5/27 anonim ***** válasza:

:'D Hát, nekem nincs bajom a gyerekekkel. Az okos gyerekeken mindig meglepődöm, néha olyan bölcsességeket mondanak. Viszont az ordítástól a falra mászom és általában a sírós gyerekkel lévőket azért elkerülik, ha tehetik, mégis ki akarna gyereksírást hallgatni, ha nem muszáj?

Attól is függ a dolog hány éves vagy. Tizenéves korban nem olyan lenyűgöző egy kisbaba,mint egy felnőtt nőnél, akinek akár már saját gyereke is lehetne.

2011. ápr. 17. 15:18
 6/27 anonim ***** válasza:

Szeirntem is kutya. Ha elmegy mellettem egy kutyás pasi mindig megsimogatom a kutyáját,és általában beszélgetni kezdünk.:D :) Mondjuk szerintem babával is jól lehet,de azért az kicsit furcsább lenne,hogy ott tologatod a babakocsit és csak úgy odamegy hozzád valaki és megsimogatja a babát vagy ilyesmi :D

17L

2011. ápr. 17. 15:19
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben inkább a humorodat használnám fel. :))))

"A kérdező kommentje:

Nem, de kölcsönkérhetem szomszédtól :)"

Jót mosolyogtam rajta. ;)

8/27 anonim ***** válasza:
100%
Kutyával A baba rosszabb mint a jegygyűrű.
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

"Kutyával A baba rosszabb mint a jegygyűrű."

Ez tetszett és talált :D

2011. ápr. 17. 15:21
 10/27 A kérdező kommentje:
Amúgy én inkább macskás vagyok, mint kutyás, de macskákat nem nagyon szoktak sétáltatni.
2011. ápr. 17. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!