Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kutyával vagy babával lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyával vagy babával lehet jól csajozni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 15:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nálam kutyával, de ha emiatt szerzel egy kutyát, akkor remélem, hogy jól tökön harap az első potenciális jelölted szeme láttára. Viszolygok az olyanoktól, akik kib@sznak egy élőlénnyel.

Más szóval, ha azt látom, hogy milyen nyugodt, fegyelmezett kutyád van, akkor már 10-ből 8 pont a tiéd ;)

Ha azt látom, hogy nem bírsz vele, nem hallgat rád, vagy agresszív akár kutyával, akár bármi más élőlénnyel szemben, akkor valószínűleg még ordítozni is fogok veled, mint kiképző.

2011. ápr. 17. 17:19
 22/27 anonim ***** válasza:
kutyus :) hirtelen aztán engedd el,hadd fusson :D
2011. ápr. 22. 17:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Én egy rozsomákkal szoktam sétálni.

Próbáld ki te is!

2011. ápr. 22. 17:33
 24/27 anonim ***** válasza:

Sétáltass grizzlyt!

Vagy magadat sétáltasd egy nővel!

2011. ápr. 22. 18:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok és amikor bunkó kedvemben vok és kutyával és odajön egy csaj hogy "jaj de cuki megsimogathatom?", akk megkérdezem tőle hogy ő mit szólna ha csak odamennék hozzá és elkezdeném simogatni a buksiját csak azért mert jócsajnak tartom. Ilyenkor WTF tekintetek
2011. ápr. 22. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egy közepes méretű kutyánal én csaj vagyok és inkább a kutyára bukom ha babával mész a végén még tini apukának néznek
2012. okt. 11. 19:41
 27/27 Csicsikusz ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb örökbefogadni egy kislányt, és amikor amikor felnőtt lesz, összejönni vele, mint barátnő?
2020. aug. 25. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!