Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki egyetemen nem tud csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyetemen nem tud csajozni, az a való életben sosem fog tudni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 08:46
A kérdező szavazást indított:
Így van!
Nincs így!
24 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Később se lesz a nők kedvence az biztos.
2023. márc. 8. 08:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítsunk. Minden este mást dugni a bulikban, vagy tartós kapcsolatot kialakítani?
2023. márc. 8. 08:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Tartós kapcsolatra gondolok.
2023. márc. 8. 08:57
 4/19 Mathus ***** válasza:
80%
Az egyetem is a valódi életedben történik, nem az Earth616-on járunk egyetemre, aztán vissza ide.
2023. márc. 8. 09:01
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Nagyobb az esély olyan helyen, ahol sok lány tanul. És nem a fizetős jogász zimány linda féle lányokra gondolok. De pl egyszer vonattal mentem vissza egyetemre, a mellettem ülő gyerek megkérdezte a szemközt ülő lányt, hogy mit olvas és mit tanul. Mire felértünk Pestre, már együtt metróztak haza. Próbálkozni kell, ha tetszik egy lány.
2023. márc. 8. 09:01
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Ez az egyetem ez valami új szerepjáték, vagy mi?
2023. márc. 8. 09:26
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
egyetem vs való élet :D
2023. márc. 8. 11:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A saját magam példájából kiindulva pontosan így van.

Egyetemen sem ment az ismerkedés, most meg már annyira sem.

Egy éve végeztem az alapszakon.

22F

2023. márc. 8. 13:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A szaktarsakon kívül a többivel nem igazán kerülsz kapcsolatba, ha nem teszel érte konkrétan. Szóval attól is függ az egész, hogy mennyire is csajozol egyáltalán. Persze biztos vannak akikre rámásznak ott ismeretlenül, bár erősen kétlem, ez nem egy disco.
2023. márc. 8. 14:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Se az egyetemen, se előtte középsuliban és az iskolarendszerből kikerülve sem ment a csajozás. Valaki érdekli a nőket, valaki nem. Ennyire egyszerű. ha fiatal korodban nem vagy népszerű később sem leszel az 99%-ban. Többnyire ez a fiatal kori tapasztalatlansából, kudarcokból fakad, illetve mert valószínűleg nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy magabiztosan, jó kiállással, bátran tudj ismerkedni. Ez a folyamat már elindul egészen fiatal kb. 8-10 éves korban és ott jól látszik, hogy ki lesz majd népszerű a nőknél és ki nem. Öngerjesztő folyamatok ezek sajnos. Aki korán kezdi, korán érdeklődni kezd a másik nem után és korán "sikereket" is ér el, annak később is jó élmények társulnak majd az ismerkedéshez és szívesen is fogja csinálni.

Aki visszahúzódóbb, később érő, esetleg nem túl attraktív külsővel van megáldva, annak sokkal nehezebb lesz és egyre inkább fokozódni is fog ez.

Szóval igen, összefoglalva, ha egy olyan környezetben ahol többnyire a saját korosztályod van jelen, fiúk-lányok vegyesen (jó esetben) és így sem sikerül ismerkedned, sikereket elérni, akkor később még úgy sem fog. Ez amúgy tapasztalat is részemről, ugyaenbben a cipőben járok én is.

2023. márc. 8. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!