Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki egyetemen nem tud csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyetemen nem tud csajozni, az a való életben sosem fog tudni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 08:46
1 2
 11/19 Mathus ***** válasza:
16%

#10: ez honnan van? tökmindegy hogy nézel ki, annyi hogy normálisan kell viselkedned. 8-10 éves kor? jesszumpepi.

az első barátnőm 19 évesen volt, és utána huszoniksz lánnyal volt dolgom. és nem vagyok sem szép, sem okos, egyedül annyi hogy tudok viselkedni, azaz "manners maketh man".

2023. márc. 8. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen elveszíteni az még tök okés szerintem.

Nekem lassan 23 évesen nem volt sohasem bnőm, nem is lesz.

2023. márc. 8. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amikor 3-5 évig egy közegbe jársz több száz ellenkező neművel az sokkal jobb lehetőség, mint utána 10 veled egynemű között dolgozni nap, mint nap. Szóval egyetem után csak hatványozottan nehezebb lesz a dolog, mivel már se időd se lehetőséged nem lesz ismerkedni a napi mókuskerékben. Vagy legalábbis sokkal kevesebb.
2023. márc. 8. 23:13
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

11-es: nem azt mondtam hogy 8-10 éves korban kezd el az ember csajozni, de már akkor látszik hogy ki lesz sikeres és ki nem. Tudod a Petike meghúzta a hajam, a Marcsi adott egy puszit a Gabikának stb stb. Ilyen dolgokból.

"tökmindegy hogy nézel ki, annyi hogy normálisan kell viselkedned"

Hát persze hát persze...

Valahogy az élet nem ezt bizonyítja.

2023. márc. 9. 07:51
 15/19 Mathus ***** válasza:
100%

[link]

egy kis olvasnivaló elalvás előttre.

2023. márc. 9. 20:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején nem tudtam. Aztán most a 30-as éveimben tudok.
2023. márc. 9. 23:01
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Nekem az a tapasztalatom,h a jó duma sokkal többet számít.Jártam modellel,aki halál unalmas v,és még humora se v,de v olyan vicces pasim is átlag külsővel,akivel imádtam együtt lenni.Én se vagyok különösebben szép,de egyéniség vagyok,vagányul nézek ki,így bárkit megkaphatok,mert legtöbb esetben tényleg nem a külső számít!
2023. márc. 22. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"mert legtöbb esetben tényleg nem a külső számít"

De az számít az ISMERKEDÉSNÉL. Ahhoz hogy egyáltalán ESÉLYT kapj, kell egy bizonyos külső. Persze nem mindegy milyen közegben mozog az ember, mert kevésbé szép emberként is tudsz sikeres lenni akár a külsőddel, pl. ha van egy egyedi tualjdonságod ami kiemel a tömegből és tetszik is legalább pár embernek. Pl. van akinek nagyon bejön az extrém hosszú szakál lde csomóan irtóznak tőle. Most nyilván azokat kell akkor "becélozni" akinek tetszik. Viszont ehhez találni kell egy ilyen közeget.

Azt aláírom ,hogy kapcsolatban már fontos lesz a humor, a belső értékek, a közös célok stb. de ha nem rendelkezik valaki egy bizonyos külsővel, akkor nem fog labdába sem rúgni. És nem kell ehhez extrém rondának lenni, elég ha valaki csak éppen átlag alatti és nincs semmi kiemelkedő benne amit ki tudna használni.

2023. márc. 22. 21:00
 19/19 fsb1000 válasza:
100%

Elvileg mindenkinek meg kéne találnia a párját. Legalább annyi magányos lány van mint fiú, csak alkalmuk és merszük nincs a kapcsolat megkezdésére. vagy esetleg túl nagyok az elvárásai. A megoldást nem tudom, az viszont biztos, hogyha a férfiember kevés nővel találkozik, akkor az esélye is kevesebb egy kapcsolatra. Valamit tenni kell... mert ahogy telnek az évek azt hiszed megszokod hogy egyedül vagy, pedig egyre nagyobb szükséged és igényed lenne egy párra és már nem csak a szex miatt.

Hajrá!

2023. ápr. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!