Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell "csajozni"?

Figyelt kérdés
Introvertált vagyok és nem tudok csak úgy a semmiről beszélgetni.
2023. ápr. 24. 16:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Mert miről szeretsz beszélgetni? Mi az, ami nem semmi, hanem "valami" (feltételezem: tartalmas, értelmes dolog) számodra, amivel kapcsolatban már érdemes szóba elegyedni valakivel?
2023. ápr. 24. 16:58
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Miről tudsz beszélgetni?
2023. ápr. 24. 16:58
 3/27 anonim ***** válasza:
96%

Hát úgy kell a legkevésbé csajozni, hogy a semmiről beszélgetsz.

Beszélgess magadról, meg a másikról. Hogy mik érdekelnek téged, miket cisnálsz szabadidőben, mivel foglalkozol, mik a terveid, mi az álmod stb... ugyanezek a csajról is, és persze bele-bele kérdezgetve.

A semmiről ne beszélgess, az kva unalmas, hamar lepattintanak.

2023. ápr. 24. 16:59
 4/27 harebell ***** válasza:
96%

Miért kéne a semmiről beszélgetni?

A másik dolog meg az, hogy az introvertáltság továbbra sem azt jelenti, hogy nem kell a saját érdekedben elsajátítani alap szociális készségeket.

2023. ápr. 24. 17:06
 5/27 anonim ***** válasza:
97%

#4: "az introvertáltság továbbra sem azt jelenti, hogy nem kell a saját érdekedben elsajátítani alap szociális készségeket"

Pontosan, én is introvertált vagyok, mégis beszédbe tudnék elegyedni bárkivel, úgy, hogy az illető észre sem venné, hogy introvertált vagyok. Más kérdés, hogy ha felszínes és buta az illető, utálnám a beszélgetés minden percét.

2023. ápr. 24. 17:08
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Beszélgetéssel.
2023. ápr. 24. 17:28
 7/27 anonim ***** válasza:

Beszélgess arról ami érdekel.

És nem kell kényszeresen beszélni. Sokszor a csend beszédesebb mint a sok fecsegés.

2023. ápr. 24. 17:56
 8/27 anonim ***** válasza:
Az ilyen egyetemista tanulásos dolgok engem sem erdekelnek, mert nem látok bele nem tudok érdemileg válaszilni rájuk.
2023. ápr. 24. 18:05
 9/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Neked külön köszönöm, hogy írtál példákat.

A semmi alatt, a tartalom nélküli, üres fecsegésre gondoltam.

Normálisan beszélek, de nehezebben oldódok. A legnagyobb problémám a beszélgetés elkezdésével van. Az első néhány mondattal.

2023. ápr. 24. 18:22
 10/27 anonim ***** válasza:
33%
#9: magyarul, te már megint egy szociális fóbiás vagy, aki introvertáltnak hazudja magát, mert az kevésbé hangzik gázul.
2023. ápr. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!