Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Steam accounttal be lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Egy Steam account nézzétek meg e-bayon mennyiért is árulható. Vannak profilok amik 5000 dollár értékűek.

Mielőtt jelentenétek, mert ez sajnos egyes ügyeskéknek nagyon megy (lassan magamtól törlöm magam gyakoriról). Én accountom még csak 170 dollárt ér, megnéztem Steam accountban.

Na és igen egyszer majd fog érni többet és szeretném tudni léteznek-e nők, akiket ez érdekel. Engem érdekel a videojáték téma és rengeteg külföldi (e-girlt is). Na de mi a szitu a valóságban? Köszi az értelmes válaszokat!

F/26

2023. márc. 12. 11:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
67%
🤣😂🤣
2023. márc. 12. 11:15
 2/32 anonim ***** válasza:
38%
Ez mi?
2023. márc. 12. 11:16
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Persze, több ezer nő fogja most rávetni magát a privát üzenet gombra
2023. márc. 12. 11:33
 4/32 A kérdező kommentje:

4es, ha nő kérdezné ugyanezt rávetnék magukat a férfiak.

Viszont így egysem fog jelentkezni nyugi és nem is azért írtam ki.

2023. márc. 12. 11:36
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

Számomra ez az egész műfaj (?) teljesen érdektelen és számomra semmilyen értékkel nem bír, egyszerűen mert nem érdekel, illetve számomra aggasztó lenne, ha valakinek ennyire a videójátékok képeznek az életének az értelmét.

Alapvetően nincs bajom a játékokkal, néha a párom is játszik velük és ha kedvem van hozzá, szívesen be is csatlakozok, de akinek ennyit ér a stream fiókja, az azt jelenti, hogy embertelenül sok időt öl a dologba, ami számomra inkább taszító, mintsem vonzó.

2023. márc. 12. 11:50
 6/32 anonim ***** válasza:
25%
#5 bezzeg ha a játék stremaléssel megkeresne havonta 5 milliót.. akkor ez a vélemény instant megváltozna.
2023. márc. 12. 11:58
 7/32 anonim ***** válasza:
87%
Az emberek maguknak keresik a pénzt. Vagy te egyből a nőd számlájára teszed?
2023. márc. 12. 12:01
 8/32 anonim ***** válasza:
38%

Küld el a steam accod linkjét

Üdv: Nő

2023. márc. 12. 12:11
 9/32 A kérdező kommentje:

8-as. Gyenge próbálkozás. Még Mobile Guard-al is őrzöm. Biztos nem fogom egy idegennek elküldeni :)

Viszont majd lesznek, akik rád tapadnak és küldik helyettem is.

2023. márc. 12. 12:17
 10/32 anonim ***** válasza:
94%

Istenem...

Azért mert elküldöd a linket, nem tudom feltörni...

Nő vagyok és megakarom nézni, mert nekem is van steamem.

Ennyire nehéz válaszolni értelmesen?

Felteszel egy kérdést és egyből te támadsz...🙈🙈

2023. márc. 12. 12:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!