Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Steam accounttal be lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Egy Steam account nézzétek meg e-bayon mennyiért is árulható. Vannak profilok amik 5000 dollár értékűek.

Mielőtt jelentenétek, mert ez sajnos egyes ügyeskéknek nagyon megy (lassan magamtól törlöm magam gyakoriról). Én accountom még csak 170 dollárt ér, megnéztem Steam accountban.

Na és igen egyszer majd fog érni többet és szeretném tudni léteznek-e nők, akiket ez érdekel. Engem érdekel a videojáték téma és rengeteg külföldi (e-girlt is). Na de mi a szitu a valóságban? Köszi az értelmes válaszokat!

F/26

2023. márc. 12. 11:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
79%

Így örökké egyedül leszel, de ha nem zavar csináld nyugodtan.

Irreális elvárásaid vannak, hiába külföldön élsz.

2023. márc. 12. 14:04
 32/32 anonim ***** válasza:

Kérdező. Nem hiszem, hogy kamuzol, vagy be vagy állva...

Biztosan van olyan lány, akinek a szemében ez vonzó. 1 a milliárdból... Lehet keveset mondtam a Föld lakosságához viszonyítva. És akkor annak a lánynak még más szempontból is tetszened kell, újabb 1 a milliárdhoz eséllyel van meg ez a két dolog. Tudod a tévhitekkel ellentétben a legtöbb nőnek nem a pénzed kell, hanem az időd. És szinte biztos vagyok benne, hogy az általad említett gamer lányok sem ez alapján az egy dolog alapján választanak párt, sokkal többtényezős ez a dolog. Lehet, hogy pont azért nem keresnek hasonló fiút, mert egy férfiban teljesen másra vágynak, mint egész nap kockulni.

De én kívánom, hogy járj sikerrel.

2023. márc. 12. 14:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!