Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Steam accounttal be lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Egy Steam account nézzétek meg e-bayon mennyiért is árulható. Vannak profilok amik 5000 dollár értékűek.

Mielőtt jelentenétek, mert ez sajnos egyes ügyeskéknek nagyon megy (lassan magamtól törlöm magam gyakoriról). Én accountom még csak 170 dollárt ér, megnéztem Steam accountban.

Na és igen egyszer majd fog érni többet és szeretném tudni léteznek-e nők, akiket ez érdekel. Engem érdekel a videojáték téma és rengeteg külföldi (e-girlt is). Na de mi a szitu a valóságban? Köszi az értelmes válaszokat!

F/26

2023. márc. 12. 11:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

#20 Igazából a megvett skinek a játékok, itemek számítanak.

Milyen régóta játszasz játékkal, mennyi ideje van meg az accountod, tehát nézi azt is mennyire valid.

2023. márc. 12. 13:22
 22/32 A kérdező kommentje:

20-as ez jó kérdés. Szerintem én többet költöttem a profilomra jóval, mint 170 dollár vagy euro ez mindegy én nem Magyarországon élek.

Steam Calculatorba a profilod teljes linkét kell beírni és ott írja ki, HA nyilvános a profilod. Nagy zöld számokkal az értéket. E-bayon is ez szerint árúsítsák a profilokat.

2023. márc. 12. 13:26
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy be lehet csajozni vele... Én is sokat játszom, de csak az én véleményem... Nem érdekel a pasim mennyit játszik és mivel, főleg nem nézek fel rá emiatt... Vagy úgy gondolod, ebből azt szűri le, hogy pénzes vagy? Vagy nem értem hogy lehetne érték egy nő szemében egy steam acc... :D
2023. márc. 12. 13:33
 24/32 A kérdező kommentje:

Oké 23-as elmondom én véleményem! Elfogadom és köszi a választ!!!

Én szememben értékesebb egy nő, ha sokat játszik, komoly Steam-je van stb. Instán is direkt ilyen gamer nőket követek. Steamon is van pár Holland, Finn, USA, stb gamer girlfriendem, de nem játszok velük csak úgy be vannak jelölve. Van egy ukrán akinek több, mint 1000 játékja van.

Nekem így értékesebb ettől egy nő. De elfogadom, amit írtál és köszi!!! =)

2023. márc. 12. 13:37
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Hűha. Nagyon kevés csaj lehet a piacon, akik gamerek is, ennek tetejében még a steam accountjuk is ilyen értékes :D Vagy lejjebb kell adni az elvárásokból (más már annak is örül, ha a csaja hagyja játszani, netán ő is játszik), vagy nehezen fogsz párt találni magadnak :D
2023. márc. 12. 13:41
 26/32 anonim ***** válasza:

Az általad felvetett kérdés nem csak etikailag problémás, de a Steam felhasználói szerződésében is szerepel, hogy az accountok nem adhatók el, átadhatók vagy másokkal megoszthatók.

Az általad említett magas áron kínált profilok nagy valószínűséggel olyan játékosoké, akiknek nagy mennyiségű játék, érem, vagy ritka tárgy van az accountjukon, ami nagy értékkel bírhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Steam accountok csajozásra vagy bármilyen más nem jogos célra felhasználhatóak lennének.

Az értékesítési tevékenység a Steam felhasználói szerződésének megsértése, és a fiókja visszavonható, ha valaki eladja vagy megosztja azt. Azt javaslom, hogy inkább a játékélményre összpontosíts, és ne próbálj meg bármilyen jogellenes tevékenységet folytatni.

2023. márc. 12. 13:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Csak ha globalelite vagy csgoban .
2023. márc. 12. 13:54
 28/32 A kérdező kommentje:

25-ös egyet kiírok nektek ide példának, mert azt hiszitek kamuzok vagy be vagyok állva.

Avithall - Instagram

No ilyen nőkkel egyekszek körül venni magam Instagramon és Steamon is. Nekem igen is szexi egy ilyen gamer csajszi kérdésem ez alapján fogalmazódott meg, hogy nőknél lehete szexi mondjuk hasonló gamer csávó. Egyáltalán NEM ismerkedés miatt írtam ki, mert mégegyszer mondom nem Magyarországon élek csak az anyanyelvem Magyar.

2023. márc. 12. 13:56
 29/32 A kérdező kommentje:
Eladni sem akarom a profilom inkább én is elérni hogy 40 éves koromra érjen vagy 15 ezret =)
2023. márc. 12. 13:57
 30/32 A kérdező kommentje:
27es CS GO? Doom Eternal esport bajnokságra szivesebben elmennék, mint egy ezeréves elavult cheaterekkel tele hülyeségre.
2023. márc. 12. 14:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!