Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Steam accounttal be lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Egy Steam account nézzétek meg e-bayon mennyiért is árulható. Vannak profilok amik 5000 dollár értékűek.

Mielőtt jelentenétek, mert ez sajnos egyes ügyeskéknek nagyon megy (lassan magamtól törlöm magam gyakoriról). Én accountom még csak 170 dollárt ér, megnéztem Steam accountban.

Na és igen egyszer majd fog érni többet és szeretném tudni léteznek-e nők, akiket ez érdekel. Engem érdekel a videojáték téma és rengeteg külföldi (e-girlt is). Na de mi a szitu a valóságban? Köszi az értelmes válaszokat!

F/26

2023. márc. 12. 11:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként annyira értesz a steamhez, minek van neked?

1.Link alapján fel se lehet törni.

2.Nem mobil guard, hanem steam guard.

......

2023. márc. 12. 12:21
 12/32 A kérdező kommentje:
Jó akkor osztjad az észt úgysem küldöm el, mert nem ismerkedni írtam ki. Hanem érdekel, hogy mi az emberek véleménye erről. Főleg nők véleménye és egynek sem küldöm el!!! Nem vagyok olyan, mint a többi pasi, hogy minden kérdéssel ismerkedni akar.
2023. márc. 12. 12:44
 13/32 A kérdező kommentje:
Ennyire nehéz felfogni egyeseknek, hogy nem ismerkedni használom a gyakorit, hanem információk beszerzésére??? Elfogadom azt is, amit az egyik írt neki ez nem jön be. Oké legyen. Viszont senkivel sem ismerkedek.
2023. márc. 12. 12:51
 14/32 anonim ***** válasza:
93%

Neked nehéz felfogni, hogy nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok rá.

Gondoltam hogy korrekt legyen én is elküldöm az enyémet, de nálad ostobább emberrel még nem találkoztam.

Felteszel egy random steames kérdést aztán már minden is baj.

Ezzel a hisztis, nyafogós hozzáállásoddal nem lesz senkid.

Nem tudom hogy engeded meg magadnak, hogy egy nővel így beszélj, ha megvolt adva a tisztelet.

De az ilyenért személyesen szájba rúgnálak🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀

De tuti csak játszod magad az interneten ahogy a gépeden a szerepjátékokat.

2023. márc. 12. 12:58
 15/32 A kérdező kommentje:

14-es. Facebookon és Instagramon kéregetném a lányok Steam accountját, ha ismerkedni akarnék vagy játszani velük.

Nyugodtan szájba rúghatsz én neked nem ártottam. Viszont igazam van és nem akarok ismerkedni még baráti alapon sem innen senkivel.

2023. márc. 12. 13:04
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

😂😂😂😂😂😂

Na fussunk neki újra.

Szóval azért mert megakartam válaszolni a kérdésed, ergo azért kértem steam profilt, mert nem mindegy milyen profilról van szó, mi van rajta, mibe költ bele pl 5000$.

Látatlanban nehéz válaszolni erre én segíteni akartam és folyamat hisztizel és kamunak tartasz, meg te nem akarsz ismerkedni, holott a kérdésedre akartam válaszolni.

Remélem ilyen szájba rágósan már érted....

2023. márc. 12. 13:11
 17/32 A kérdező kommentje:
Abba, hogy Mobile Guard, vagy Steam Guard pedig nem én kezdtem kötözködni. Jó abba nem köttök bele a Steam Calculatorba kell megnézni egy profil értékét és nem az accountban 🤷‍♂️ Igen elírtam. Jó, hogy mindig van mibe belekötnötök! Pontosan 170 dollár a profilom rajta tegnap este csekkoltam le.
2023. márc. 12. 13:12
 18/32 anonim ***** válasza:
Miért nem euróba nézed?😅😅
2023. márc. 12. 13:15
 19/32 A kérdező kommentje:

16-os értem igen, de úgysem küldöm el.

Természetesen az én 170 dolláros profilom egy nagy nulla, de egy 5000 dolláros profil már BÜNTET!!!!

2023. márc. 12. 13:15
 20/32 anonim ***** válasza:

Bocsesz hogy férfiként belecsacsogok a kis vitába, de érdekelne hogy mi adja meg az account értékét?

Az elért teljesítmények, vagy a megvett játékok, vagy miről szól ez?

2023. márc. 12. 13:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!