Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt javasolják, hogy add...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt javasolják, hogy add lejjebb az igényeidet ők is lejjebb adták, ha igen boldogok a párjuk mellett? Egyáltalán jó ez a világszemlélet, nincs alternatívája?

Figyelt kérdés

Nekem van olyan érzésem, hogy esetek többségében akik azt tanácsolják, hogy vedd lejjebb az igényeidet, nem voltak társkeresési problémáik, könnyen találtak partnert, szerencsés génekkel születtek. Nagyon minimálisan lehet csak lejjebb adni az igényeket.

Saját példámat hoznám fel. Bejöttem egy nőnek, kívánt engem mondom magamban gyakorlásnak jó lesz. Ölelkeztünk, csókolóztunk, pettingeltünk nem szexeltünk, mert épp megjött neki. Ő nagyon élvezte velem én nem annyira, nem igazán állt fel, de úgy voltam vele, hogy legalább gyakorlok és lesz egy barátság extrákkal kapcsolatom. Majd eljött az a nap, hogy szexelünk, ott álszom nála és egyáltalán nem kívántam, hozzám bújt semmi merevedésem nem volt és totál rossz kedvem volt. Nem lett ebből semmi, hazamentem. A haveri kapcsolatunk is teljesen megszakadt.

Feltenném azt a kérdést, hogyha egy barátság extrákkal kapcsolat nem működött, akkor hogy lehet egy rendes párkapcsolatnál lejjebb adni? Hogy tudnék beleszeretni? Egy olyan kapcsolat maga lenne a pokol. Nem hiába mondják azt, hogy jobb egyedül, mint egy rossz párkapcsolatban és szerencsére egyáltalán nem vagyok társfüggő, elvagyok egyedül és próbálok így is boldogan élni. Folyamatosan fejlesztem magam, heti többször edzek, személyiségileg is sokat fejlődtem, humorosabbnak látom magam ezt a barátaim is megerősítették, férfiasabb a kiállásom, mint régebben és nem görcsölök rá annyira a nőkre, mint régebben.

Filozófiai kérdésem is lenne a végére jó ez a világszemlélet amit osztanak, hogyha nem sikerül valami akkor add lejjebb, fogadd el, hogy nem lehet egy jó kapcsolatod? Annyi rosszul működő kapcsolat van, annyi válás, hogyha van gyerek akkor olyankor ő az áldozat és átveheti azt a mintát aminek soha véget nem érő loop válhat belőle, hogy nem érdemes lejjebb adni. Egyedül is lehet boldogan élni, igaz sokkal jobb egy jó kapcsolatban élni, de sokkal rosszabb egy olyan személlyel együtt lenni akit nem kívánsz és nem működik a kémia. Tényleg lejjebb kell adni, nem jobb küzdeni azért, hogy egy szebb életed lehessen?

2023. ápr. 22. 06:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
De azért ha már rád ordít, feljelent, kifejti jó sokszor, hogy nem akar tőled semmit és nem adja jelet, hogy akarna is, akkor hagyd békén.
2023. ápr. 22. 21:23
 32/36 A kérdező kommentje:
Ordítás, feljelentés az már az aggresszívitás jele és, hogy nem minden oké vele. Úgy veszem észre, hogy a modernkori feminizmus femceleket nevel a nőkből, hogy mi férfiak erőszakos lények vagyunk, de ők áldozatok akiket bántottak a történelem során. Nagyon nem ilyen egyszerű fekete fehér volt a történelem és nem vezet helyes útra ez.
2023. ápr. 22. 21:29
 33/36 anonim ***** válasza:
89%

Lol, te el vagy tévedve.

Ha a nő azt mondja hogy nem tetszel, nem érdekled, akkor nem akar tőled szexet/párkapcsolatot!!!

Természetesen ha közben adja a jeleket, flörtöl veled, érintget, akkor hülyére vesz - egótunning a szereped, játszmázik, hogy teperj, vagy maga se tudja, hogy mit akar. De ha csak mosolyog, rád néz, elbeszélget veled, mintha az ismerőse/barátja lennél, akkor nem kellesz és ezt jó lenne tudatosítanod! Ha nem teszed, hajtasz rá, zaklatod(akár szexuálisan is), akkor ne csodálkozz, hogy feljelentést tesz, jól felpofoz, vagy a rokona, haverja jól megver!

2023. ápr. 22. 22:08
 34/36 A kérdező kommentje:
Mi van azokkal akik a nem után is próbálkoztak és összejött nekik? Érdekes őket nem jelentették fel, nem pofozták fel verték meg. Ennyit értek feministák, valójában ti vagytok erőszakosak és nem mi amikor udvarolni szeretnénk. Ezt az utat fogom választani, de kerülni fogom az ilyen aggresszív férfigyülölő feministákat.
2023. ápr. 23. 03:32
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Olyan esetben, ahol nemet mondott a nő, de legvégül beadta a derekát ott tetszett, vagy megtetszett neki a férfi.

Viszont nem jelenti azt, hogy nekiallt zaklatni, fogdosni, vagy hogy úgy udvarolt, hogy a nő nem jelezte, hogy tetszik neki. Hogyha egyszer a nő kifejezi, hogy a háta közepére sem kíván, akkor egy normális férfi továbbáll.

Aki erőszakos, nem ért a nem szóból, abból, hogy látszik, hogy a nő undorodik tőle az ne csodálkozzon, hogy feljelentik, vagy jól megveri a csaj ismerőse, apja.

2023. ápr. 23. 10:59
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

34

Na ez a baj veletek... Annyira nem tudjátok olvasni az emberi viselkedést, hogy egy csábos mosollyal elsuttogott "Majd meglátjuk"-ot és egy félig megrettent, félig undorodó "Hagyj már békén" felszólítást sem tudtok megkülönböztetni.

2023. ápr. 23. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!