Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt javasolják, hogy add...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt javasolják, hogy add lejjebb az igényeidet ők is lejjebb adták, ha igen boldogok a párjuk mellett? Egyáltalán jó ez a világszemlélet, nincs alternatívája?

Figyelt kérdés

Nekem van olyan érzésem, hogy esetek többségében akik azt tanácsolják, hogy vedd lejjebb az igényeidet, nem voltak társkeresési problémáik, könnyen találtak partnert, szerencsés génekkel születtek. Nagyon minimálisan lehet csak lejjebb adni az igényeket.

Saját példámat hoznám fel. Bejöttem egy nőnek, kívánt engem mondom magamban gyakorlásnak jó lesz. Ölelkeztünk, csókolóztunk, pettingeltünk nem szexeltünk, mert épp megjött neki. Ő nagyon élvezte velem én nem annyira, nem igazán állt fel, de úgy voltam vele, hogy legalább gyakorlok és lesz egy barátság extrákkal kapcsolatom. Majd eljött az a nap, hogy szexelünk, ott álszom nála és egyáltalán nem kívántam, hozzám bújt semmi merevedésem nem volt és totál rossz kedvem volt. Nem lett ebből semmi, hazamentem. A haveri kapcsolatunk is teljesen megszakadt.

Feltenném azt a kérdést, hogyha egy barátság extrákkal kapcsolat nem működött, akkor hogy lehet egy rendes párkapcsolatnál lejjebb adni? Hogy tudnék beleszeretni? Egy olyan kapcsolat maga lenne a pokol. Nem hiába mondják azt, hogy jobb egyedül, mint egy rossz párkapcsolatban és szerencsére egyáltalán nem vagyok társfüggő, elvagyok egyedül és próbálok így is boldogan élni. Folyamatosan fejlesztem magam, heti többször edzek, személyiségileg is sokat fejlődtem, humorosabbnak látom magam ezt a barátaim is megerősítették, férfiasabb a kiállásom, mint régebben és nem görcsölök rá annyira a nőkre, mint régebben.

Filozófiai kérdésem is lenne a végére jó ez a világszemlélet amit osztanak, hogyha nem sikerül valami akkor add lejjebb, fogadd el, hogy nem lehet egy jó kapcsolatod? Annyi rosszul működő kapcsolat van, annyi válás, hogyha van gyerek akkor olyankor ő az áldozat és átveheti azt a mintát aminek soha véget nem érő loop válhat belőle, hogy nem érdemes lejjebb adni. Egyedül is lehet boldogan élni, igaz sokkal jobb egy jó kapcsolatban élni, de sokkal rosszabb egy olyan személlyel együtt lenni akit nem kívánsz és nem működik a kémia. Tényleg lejjebb kell adni, nem jobb küzdeni azért, hogy egy szebb életed lehessen?

2023. ápr. 22. 06:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%

Ha a lejjebb adni jelentése az, hogy add fel magad teljesen, az nyilván nem működik.

Ha azt jelenti, hogy ismerd magad és a céljaid és ebből a szempontból irreleváns dolgokat engedd el a francba, az simán működik.

2023. ápr. 22. 07:56
 12/36 anonim ***** válasza:
17%

Ezt az "add lejjebb az igényeid" dolgot általában nők tanácsolják a jófej incel srácoknak.

Ezt úgy kell érteni, hogy egy átlagos testalkatú incel srác jöjjön össze egy százkilós trampli 1/10-es nőcivel, már ha a nőci hajlandó egyáltalán ránézni az incelre.

A nőknél a lejjebb adás azt jelenti, hogy Ryan Gosling helyett Jason Momoával is beérik. Egymilliós nettó fizu helyett elég, ha nyolcszázat visz haza a pasi.

2023. ápr. 22. 08:15
 13/36 Lazy Lover ***** válasza:
56%
Ez ilyen tipikus magyar mentalitás a létező legrosszabb tanács egyszer én is össze jöttem olyan nővel aki nem tetszett úgy jártam mint te soha többé nem jövök olyannal össze aki nem tetszik inkább maradok egyedül
2023. ápr. 22. 08:19
 14/36 anonim ***** válasza:
85%

Számomra az "add lejjebb" annyit jelent, hogy engedd el a gátlásaidat. Pl ne zárjak ki egy pasit, mert fiatalabb nálam (pár hónappal) csak mert fiatalabb. Ugyanez magasságra is vagy bármire. Szóval ha valaki szimpatikus, vonzó, akkor ne ejtsem amiatt, mert "mit szólnának a barátaim".

Viszont abból nem szabad engedni, hogy jó legyen a párkapcsolat. Ha szerinted a másik erre nem alkalmas, vagy nem illetek össze, akkor menj tovább.

Én nő vagyok és 20, majdnem 21 voltam, mikor lett párom. Olyan nagyon nem voltam népszerű, de mindig akadt 1-1 "udvarlóm" (kb 1-2 évente egy komoly, de ők szerelmesek is lettek - hosszú barátságot követően általaban). Mindenkit elutasítottam, boldog voltam egyedül is, nem akartam csak azért kapcsolatot, hogy legyen. Aztán jött a párom. Azóta is tökéletes a kapcsolatunk, együtt élünk kb egy éve.

Szerintem ne add lejjebb. Ha van gátlásod, azt igyekezz elengedni, de ne add lejjebb egy szinte tökéletes párkapcsolatnál.

2023. ápr. 22. 08:20
 15/36 anonim ***** válasza:
62%
Mondd, és a kezed jól néz ki?
2023. ápr. 22. 08:33
 16/36 anonim ***** válasza:
80%

"A nőknél a lejjebb adás azt jelenti, hogy Ryan Gosling helyett Jason Momoával is beérik."

Mondjuk attól függetlenül, hogy ez a Jason Momoa szerintem nagyon nem jó pasi, ha végignézek a barátnőim, szomszédaim, helyi kisgyerekes szülőpáros ismerőseim férjén, nem látom, hol van az a rengeteg jó pasi. Mindenki tök átlagos, az én férjem is.

És mindenkinek van házastársa, kisgyereke. Ez hogy lehet? Hol vannak itt a Ryan Goslingok meg Jason Momoák? :D Mert az átlag magyar 30-as pasik nem tipikus jópasik, mégse lehet azt mondani, hogy a felső 10%-nak van felesége és családja, sőt, jellemzően azoknak nincs, mert járnak nőről nőre.

Nevetséges, amit írtok.

2023. ápr. 22. 08:37
 17/36 anonim ***** válasza:
92%

Azért én még olyat nem láttam, hogy valakinek teljesen normális elvárásokkal azt tanácsolták volna, hogy adja lejjebb. Sőt, kissé elszállt, de nem megugorhatatlan elvárásoknál is csomóan írják azt, hogy inkább fejlődjön. Pl. ha diplomás nőt akar, tanuljon ő is, ha 120 kilósan egy fitnessmodellre vágyik, akkor fogyjon le. De ha valakinek önmagához képest teljesen irreális elvárásai vannak, és ezt a való élet is beigazolja, hiszen nincsen senkije, és mellé még változtatni sem hajlandó magán, mégis mi a szent kutyagumit lehetne írni? Persze, a maradjon egyedül egy totálisan jó opció, de ha ez a megoldás megfelelne, az illető nem itt rinyálna.

Amúgy nekem sosem volt könnyű a társkeresés, de sosem voltam hajlandó lejjebb adni. De ahelyett, hogy itt rinyáltam volna, és szidtam volna a másik nemet, egyrészt vártam, másrészt fejlesztettem magamat, hogy jobb parti legyek, és kelljek olyanoknak, akik nekem kellenek.

2023. ápr. 22. 08:45
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, próbálj meggazdulni, utána ott lehetnek az igényeid, ahol jólesik!
2023. ápr. 22. 08:49
 19/36 anonim ***** válasza:
75%
Ez a tanács azoknak szól, akik naponta telesírják az internetet, hogy nincs párjuk, nem azoknak, akik méltósággal viselik a sikertelenségüket.
2023. ápr. 22. 09:11
 20/36 anonim ***** válasza:
65%

Van pofád úgy bánni egy nővel, hogy gyakorlásnak jó lesz és még azon hápogni utána, hogy neked nem jó?

Van bőr a pofádon rendesen.

Akkor az a nő mit mondjon, ha még ebből a sztoriból te hoztad ki magad vesztesnek?!

Nem véletlenül nincs senkid. Az okádék személyiséged az oka. Ez rögtön elárult rólad mindent.

2023. ápr. 22. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!