Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisült, hogy fogatlan a lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisült, hogy fogatlan a lány. Bunkóság ezek után lemondani a randit?

Figyelt kérdés

Matcheltem egy csinos lánnyal a tinderen, és hamar megbeszéltünk egy randit. Egy véletlen folytán szóba került a szép mosoly, és kiderült, hogy hiányoznak fogai. Aztán feltűnt, hogy nincs olyan képe az appon és instán sem, ahol látszanának a fogai. Ezután képet kértem tőle a fogairól, és nem akart küldeni, megsértődött. Azt mondta felületes vagyok, és hogy ezt a kockázatot internetes randizásnál be kell vállalni. Nem akarok egy fogatlannal randizni, ilyenkor tényleg én vagyok a bunkó, hogy le akarom mondani a randit? Ez nem catfishing?

F, 29

2023. ápr. 21. 10:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
26%

Meg is érdemled, legközelebb ne legyél ekkora lúzer gyík az első randi előtt.

2023. ápr. 23. 17:19
 32/39 A kérdező kommentje:
Jaaj a sok álszent, ti biztos elmennétek egy fogatlan csajjal randizni, mi? tudjátok kinek vetítsetek. Ez egy teljesen adekvát kérdés volt, a csajoknak persze oké ellenőrizgetni hogy valóban olyan magas-e a pasi, nem kopasz-e stb...
2023. ápr. 24. 15:22
 33/39 anonim ***** válasza:
48%

32.

Megfogsz lepődni kicsi-rigó, de én elmennék.

Ha minden más rendben van, és egyébként tetszik is a nő, és látnák benne kapcsolati lehetőséget, akkor igen.

Lehet, hogy semmi problémája nincsen, csak annyi, hogy nem keres miliókat, és nincsennek 100 ezrei arra, hogy rendben legyen a fogazata.

Én mindenképpen felvenném vele a kapcsolatot, mert már annxira hiábyzik egy jó kis kapcsokat.

Elvinném az én fogorvosomhoz, csinálnánk egy állapot felmérést, és a megállapított összeg felét előre át is utalnám.

Kezdődhet a munka. 🤷‍♂️

2023. ápr. 24. 15:41
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

"ti biztos elmennétek egy fogatlan csajjal randizni, mi? "

Hat ez egy fogas kerdes....

38F incel

2023. ápr. 24. 17:05
 35/39 anonim ***** válasza:

Szerintem az nemis olyan nagy baj, ha nincs teljesen rendben a fogazata.

Ha egyébként csinos, vékony, jó megjelenésű, és vannak jó cicijei.

Majd csinálunk sok főzeléket, az úgyis sokkal egészségesebb mint a hús.

2023. ápr. 24. 19:38
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, igazából örömödben a földhöz kellett volna verdesned a seggedet hogy egy csini lány visszameccselt téged ebben a f*szerdőben ami a Tinder ténylegesen. Te meg mit csináltál? Felültél egy kis poénkodásnak és elkezdtél b*ziskodni mint egy tizenéves takonypóc hogy még küldjön is fotót a fogairól! Erre írtam hogy meg is érdemelted hogy ejtett, csak azért találkozott veled hogy utána verhesd a fejed a falba, milyen ostoba farok voltál...
2023. ápr. 24. 20:55
 37/39 A kérdező kommentje:
Azert nem tartok ott szerencsere hogy oromtancot jarjak mert egy csajjal matcheltem :DD kepzelem mennyire unalmas lehet meg hogy nezhet ki aki ilyet mond. Kosz de van eleg match akik kozul valogathatok nem szorulok ra hogy fogatlannal randizzak ha olyan remiszto. Szerintem alapveto dolog hogy realis kepet mutassunk magunkrol ezeken az appokon!
2023. ápr. 24. 23:10
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
#37 Akkor írd bele a bemutatkozásodba hogy IQ 100-, EQ 70-. Csak hogy reális legyen a kép rólad is. :D
2023. ápr. 25. 08:00
 39/39 anonim ***** válasza:

#37: „... alapveto dolog hogy realis kepet mutassunk magunkrol ezeken az appokon!”

Na akkor van egy rossz hírem... ;-)))

2023. ápr. 25. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!