Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisült, hogy fogatlan a lány. Bunkóság ezek után lemondani a randit?
Matcheltem egy csinos lánnyal a tinderen, és hamar megbeszéltünk egy randit. Egy véletlen folytán szóba került a szép mosoly, és kiderült, hogy hiányoznak fogai. Aztán feltűnt, hogy nincs olyan képe az appon és instán sem, ahol látszanának a fogai. Ezután képet kértem tőle a fogairól, és nem akart küldeni, megsértődött. Azt mondta felületes vagyok, és hogy ezt a kockázatot internetes randizásnál be kell vállalni. Nem akarok egy fogatlannal randizni, ilyenkor tényleg én vagyok a bunkó, hogy le akarom mondani a randit? Ez nem catfishing?
F, 29
catfishing?
Veled azért sem randiznék, mert nem beszélsz magyarul.
Amúgy valóban megtévesztés kategória a viselkedése.
“Megbocsáss, de fantommal nem randizom” - oszt elköszönnék.
Azért rohadtul nem mindegy, elől foghíjas vagy hátul hiányzik neki két rágófog.
Nekem 18 éves koromban kettőt ki kellett húzni hátul, mert összeharaptam vele belül a számat, állandóan sebes volt.
Közben pedig igényes vagyok.
Szóval hol nincs foga a szerencsétlennek? 😂😂
Nekem azért lennének kereszt kérdéseim.
-Miért nincs foga? Mert nem ápolta őket vagy mert beteg?
-Az összes hiányzik vagy csak néhàny ami pont szembe tűnik?
-Akar ellene tenni? Ha igen hogyan?
Ha azért hullott ki, mert nem ápolta és nem is érdekli akkor megértem.
De ha van egy betegsége ami ezt okozza, de kezelés után szeretné rendbe rakatni a fogait nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!