Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisült, hogy fogatlan a lány. Bunkóság ezek után lemondani a randit?
Matcheltem egy csinos lánnyal a tinderen, és hamar megbeszéltünk egy randit. Egy véletlen folytán szóba került a szép mosoly, és kiderült, hogy hiányoznak fogai. Aztán feltűnt, hogy nincs olyan képe az appon és instán sem, ahol látszanának a fogai. Ezután képet kértem tőle a fogairól, és nem akart küldeni, megsértődött. Azt mondta felületes vagyok, és hogy ezt a kockázatot internetes randizásnál be kell vállalni. Nem akarok egy fogatlannal randizni, ilyenkor tényleg én vagyok a bunkó, hogy le akarom mondani a randit? Ez nem catfishing?
F, 29
Catfishing
Megmondom én nektek, harcsázás. :D
"Ez nem catfishing?"
Mi lenne, ha emelle bajsza is lenne, mint a harcsanak? :)
38F incel
"Catfishing az, amikor másnak adod ki magad. Nem az, hogy nem árulsz el magadról dolgokat"
38F incel
Kopasz vagyok és fogatlan.
Ágybán nincs haj, ágyban nincs baj. 😁
Ne mond le a randit.
Ha tetszik neked ő mint lány, akkor menjetek el közösen a fogászatra.
Ha jól állnak a szüleid, akkor magán rendelőbe is mehettek, és csináltasd meg a fogait.
Ma már, amikor nagyon nehéz a társkeresés, ez nem lehet probléma.
Pár 100 rugó megéri, ha másképp minden más rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!