Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisült, hogy fogatlan a lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisült, hogy fogatlan a lány. Bunkóság ezek után lemondani a randit?

Figyelt kérdés

Matcheltem egy csinos lánnyal a tinderen, és hamar megbeszéltünk egy randit. Egy véletlen folytán szóba került a szép mosoly, és kiderült, hogy hiányoznak fogai. Aztán feltűnt, hogy nincs olyan képe az appon és instán sem, ahol látszanának a fogai. Ezután képet kértem tőle a fogairól, és nem akart küldeni, megsértődött. Azt mondta felületes vagyok, és hogy ezt a kockázatot internetes randizásnál be kell vállalni. Nem akarok egy fogatlannal randizni, ilyenkor tényleg én vagyok a bunkó, hogy le akarom mondani a randit? Ez nem catfishing?

F, 29

2023. ápr. 21. 10:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Catfishing

Megmondom én nektek, harcsázás. :D

2023. ápr. 21. 15:35
 22/39 anonim ***** válasza:
68%

"Ez nem catfishing?"

Mi lenne, ha emelle bajsza is lenne, mint a harcsanak? :)

38F incel

2023. ápr. 21. 15:56
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Catfishing az, amikor másnak adod ki magad. Nem az, hogy nem árulsz el magadról dolgokat. Hanem az, hogy a valóságban egy 180 kilós, 50 éves mama vagy, de azt hazudod a másiknak, hogy 20 éves svéd fehérnemű modell vagy, és stockphotokat küldesz "magadról".
2023. ápr. 21. 16:49
 24/39 qborka válasza:
Ah, köszönöm a felvilágosítást. 👍
2023. ápr. 21. 16:59
 25/39 anonim ***** válasza:

"Catfishing az, amikor másnak adod ki magad. Nem az, hogy nem árulsz el magadról dolgokat"

[link]

38F incel

2023. ápr. 21. 18:23
 26/39 A kérdező kommentje:
Végülis elmentem a randira és tök szép volt a fogsora. Kiderült hogy csak trollkodott, valóban hiányzott egy foga de egyáltalán nem lehetett látni. Viszont azóta nem válaszol szóval lehet hogy csak megleckéztetett! :(
2023. ápr. 21. 23:12
 27/39 anonim ***** válasza:

Kopasz vagyok és fogatlan.

Ágybán nincs haj, ágyban nincs baj. 😁

2023. ápr. 21. 23:33
 28/39 anonim ***** válasza:
Szexben nincs baj. 😅
2023. ápr. 21. 23:35
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ilyen kérés után, hogy küldj egy képet a fogsorodról, nem csodálom, hogy nem kellesz neki
2023. ápr. 22. 10:43
 30/39 anonim ***** válasza:
50%

Ne mond le a randit.

Ha tetszik neked ő mint lány, akkor menjetek el közösen a fogászatra.

Ha jól állnak a szüleid, akkor magán rendelőbe is mehettek, és csináltasd meg a fogait.

Ma már, amikor nagyon nehéz a társkeresés, ez nem lehet probléma.

Pár 100 rugó megéri, ha másképp minden más rendben van.

2023. ápr. 23. 04:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!