A leopárdok tényleg fogatlan macskák?
Tudom, hogy elég jó harckocsik, de harminc-negyven éves technológia szülöttei és nincs is belőlük sok.
Számít ez egyáltalán valamit, pláne, hogy esetleg hónapok, vagy akár egy év is eltelik, mire az ukránok használni tudják őket?
Nem, ők irták minden idők hardrock lemezét, a Hysteriát, hogy lennének már fogatlan macskák?!
Rock'On!
A németeknek sincs több kétszáz darabnál.
Nekem az a véleményem, hogy túlságosan biztonságban éreztük magunkat, azt gondolva, hogy sosem lehet többé háború, így arra nem is készültünk, csak egy kis látszólagos haderőt tartottunk illemből.
De akkor meg iszonyatos felelőtlenség a politikusok részéről, hogy bőszítik az oroszokat, amikor nyugat-Európa valójában védtelen.
Tudtommal a háború előtt az ukránoknak volt kilencszáz harckocsijuk.
A lengyelektől kaptak még háromszázat, meg párat más országoktól és tavaly év végéig az állomány háromszázra fogyatkozott, az is csak azért maradt meg nekik, mert nem vetették harcba őket.
Kapnak még mindösszesen vagy száz tankot, nekem nem tűnik komoly segítségnek, még ha elég jó páncélosok is.
Pláne ha kis részletekben kapják, mire az utolsók megérkeznek, a többi már elfüstöl addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!