Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisült, hogy fogatlan a lány. Bunkóság ezek után lemondani a randit?
Matcheltem egy csinos lánnyal a tinderen, és hamar megbeszéltünk egy randit. Egy véletlen folytán szóba került a szép mosoly, és kiderült, hogy hiányoznak fogai. Aztán feltűnt, hogy nincs olyan képe az appon és instán sem, ahol látszanának a fogai. Ezután képet kértem tőle a fogairól, és nem akart küldeni, megsértődött. Azt mondta felületes vagyok, és hogy ezt a kockázatot internetes randizásnál be kell vállalni. Nem akarok egy fogatlannal randizni, ilyenkor tényleg én vagyok a bunkó, hogy le akarom mondani a randit? Ez nem catfishing?
F, 29
11. Képzeld én sem szeretek úgy mosolyognak, hogy látszik a fogam, pedig szép a fogsorom.
Nem tudom az okát, de az én mosolyom is "csukott szajas" minden képen.
"képet kértem tőle a fogairól"
"Nem akarok egy fogatlannal randizni"
Ha úgysem érdekel a lány, akkor bunkóság a fogairól képet kérni, amit direkt nem csinált, mert feltehetően szégyelli. Nem catfishing, amit csinált. Nem bunkóság lemondani a randit, ha részedről már úgyis el van döntve, hogy nem érdekel az ember, hanem csak a fogazata vagy az sem.
De miért nincs neki, s van rá megoldás?
Ismerek olyat, aki valami sportbalesetben elvesztette az elülső fogait, de nem tudtuk addig, míg ki nem vette a műfogait.
Mi az a catfishing?
Egy randi nem a világ,ne mondd le,max,ha nincs meg a kémia,elköszönsz tőle.
Lehet,a fogpótlás folyamatban van. ( Q drága manapság)
Őszintén, megértem, hogy elsőre ez zavaró, de én meg abból a szemszögből írok, akinek nincs foga.
27/N vagyok, és a környezetemben nagyon szépnek tartanak, igényesnek is.
Egy fogorvosi hiba miatt (magánban ráadásul) vesztettem el a fogamat, ki kellett húzni.
A szemfogam mellett, tehát nem annyira hátul.
Őszintén nincs pénzem rá, hogy pótoltassam, pedig szeretném nyilván.
De a pénz jelenleg albérletre kell, illetve járnom kell sajnos egy másik orvoshoz havonta, ami nem kis pénz. :)
Szóval nyilván az ember szeretne rendes fogakat, de az országban rohadt drága, és nehéz jó szakembert találni.
Nem véletlen van ennyi rossz fogú ember. Persze, van, aki igénytelen, ezzel egyet értek, de én például mindig rendesen mostam, csak genetikából adódóan baromi rosszak a fogaim. Most az ilyen ember, kérdem én, mit tud csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!