Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartó társkeresési kudarc után mentetek el egy prostihoz?

32 leszek lassan, soha nem akartam menni, de mostanában egyre jobban azt érzem, hogy el kéne menni. Nem várok persze tőle túl sokat, de legalább tudnám milyen a szex, egy nővel.
Úgy érzem, felesleges tovább várnom, pedig eddig is vártam már elég sokat.
Ha megjátssza is, akkor is legalább átmenetileg érezni hogy legalább egy nő kíván. Ha a pénzért, akkor azért, már nem érdekel...
Eddig egész életemben próbálkoztam és vártam.
Beleuntam a nőkbe, hogy még megismerni sem akarnak, mert nem születtem jóképűnek.
Nincs szerelem, meg komoly párkapcsolat, csak a felszín számít manapság.
Nem számolom az éveket már, ha akart volna az élet segíteni, már segített volna. Én úgy érzem, mindent beletettem, ami tőlem telhetőt lehetett.
31/F

34 vagyok, soha nem voltam és nem tervezem. Szánalmas aki ilyen szolgáltatást igénybe vesz. Inkább várom a csodát tovább.
Ha valaki külsőre nem trendi kisfiús az miatt nem fog kelleni senkinek. Beletorodtem nagyjából már.

Nem tervezek elmenni soha prostihoz.
Fiatalabb koromban is sikertelen voltam a nőknél, lányoknál, akkor sem éreztem úgy, hogy nekem szükségem lenne egy ilyen jellegű szolgáltatásra, aztán szerencsére sikerült összehoznom egy kapcsolatot, ami majdnem 3 évig működött is.
Utána jött két év szünet, majd 2 éve lett egy alkalmi kapcsolatom, de ezt inkább nem akartam fenntartani.
Azóta semmi, de továbbra sem tervezek prostizni.
Egyébként szerintem semmi baj nincs ezzel, egy uganolyan szolgáltatás, mint amikor valaki elmegy masszázsra, majd welnessezni. Semmivel sem több, se kevesebb.

18-as: hát igen ez a két kategória ami nagyon menő mostanság.
Hugomból kiindulva - aki elég jól néz ki, szóval könnyen összeszed bármilyen pasit - látom, hogy nagyjából kiknek van manapság sok esélye.
Az első pasija, kopasz (legalábbis akkoriban az volt), gyúrós (a srác konkrétan testépítő), átlagos magasságú és egyébként eléggé jóképű fazon volt.
A második egy rohadt magas, de tipikus szépfiú kinézetű srác.
A mostani pedig szintén a kopasz, gyúrós, átlagos magasságú.
És én valahogy mindig ezt látom. Az igazán "jó" csajok a két típus közül válogatnak: vagy nagyon izmos, férfias, gyúrós állat vagy a szépfiú...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!