Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják,hogy könnyen lehet ismerkedni, akkor nekem miért kudarc?
Elmúltam 40,nem volt sosem párom, pasi vagyok mindig igényesen kinézett. Sokat jártam discokba, de bármilyen lánynál próbálkoztam leráztak. Munkahelyem nem olyan, hogy ismerkedni lehet. Ha valaki tetszik és próbálok közeledni felé, rám se bagóznak, sőt még félnek is tőlem. Pedig a légynek sem tudnék ártani, csak nekem is szükségem lenne a társra. Aki ismer, az teljesen jónak tart, de aki nem ismer, az meg sem akar ismerni, nem vagyok szívtipró tudom, de sok nő sem szép, de attól még lehetne jó kapcsolat.
Úgy érzem sosem lesz senkim. Igaz már beletörődtem,de este vagy néha hiányzik egy nő.
Légy atlagon kívűli keresd a vidám színeket nem a rózsaszínrs gondolok első sorban.
Halgass nézz optimista dolgokat mindent zárj ki ami lehúz amennyire tudsz.
Ha az esti híradó húz le zárd ki azt ha valamelyik munkatarsad rokonod akkor ott szedd elő a csökkentett módot..
Aztán keres olyan dolgokat amik pozitívak, strand, kirándulás, utazás, sport, keres ha van pozitiv ismerősöket kontaktolj velük, programoljatok, esetleg ha úgy van keres egy neked tetsző tanfolyamot, járj el tánc iskolába, itt akarva akaratlanul is vannak lányok és nem mindenki foglalt.. hietelen emnyi.. Ja meg annyi hogy ne a kifogasokat gyártsd hanem legyél megoldás orientált..
A félig teli poharat nézd.
Sok sikert..
#5 köszi a választ! Alapjában így élek,egyedien öltözöm, kedves, fiatalos a kisugárzásom, idegennek is köszönök, előzékeny és jó humorú is tudok lenni.
Társaságában nem járok, nem jó a beszéd készségem, halk hangom van, és kicsit selypítek.
Márpedig kell társaságba járni.. azokat amiket leírtam fontold meg.
Esetleg elkezdhetnél edzeni az is tudja növelni a magabiztosságot vagy, valami erőnléti sport pl a futás...
A felesleges feszkót is levezeti...
Ronda vagy. 99% eséllyel ez a problémád. Vagy ha nem is ronda, de semmi etra nincs benned külsőre. Szürke senki vagy, aki láthatatlan az emberek számára.
Kezdj el "gyúrni" a külsődre. Akár úgy is, hogy konkrétan gyúrsz (de ne vidd túlzásba).
Állj egy tükör elé és nézz végig magadon, mintha egy kívülálló lennél és értekelned kellene magadat. Mit látsz? Egy vonzó férfit, akinél akár a nők is kezdeményeznek? Sugárzik belőled a magabiztosság, a szexuális energia?
Gondolom nem, mert akkor lenne nőd.
Szóval ezeken kezdj el változtatni. Legyen benned valami kiemelkedő külsőre is.
Szóval ez a nagy titok. Nézz ki jól. Nézz ki a lehető legjobban, amit a genetikád megenged. Aztán ha ezek után sem megy a dolog akkor már mindegy, foglalkozz mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!