Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet egy gamernek barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy gamernek barátnője akinek a kedvenc hobbija a videójátékozás?

Figyelt kérdés

Több mint tíz éve van állandó és elég jól fizető munkahelyem, 12 órázok nappalozással és éjszakázással is, gyakorlatilag szinte minden juttatást megkapok.

Viszont fő hobbim a videójátékozás, de nem az egyetlen.

De sajnos úgy érzem, hogy így nincs esélyem, hogy barátnőm és családom legyen. Pedig nagyon szeretnék. Van néhány jó barátom, akikkel maximálisan megbízunk egymásban, találkoztatunk, beszélgetünk, moziba, koncertekre járunk, de nagyrészt ők is gamerek, kettő kivételével, és nekik sincs párjuk. Rajtuk kívül nem járok el buliba, csak ha olyan van, évente egy koncertre.

Érdeklődési körömbe és hobbijaim közé tartozik még az olvasás, zenehallgatás, történelem, hadtörténelem, nagy kedvenceim a csatahajók (tervezem, hogy csatahajók makettjeit fogom összerakni, a World of Warships:Legends-et is miattuk játszom), sétálás, moziba és koncertre járás.

Az online tarskeresőkön csak minimális sikerem volt, ott is kiégett nőkkel jöttem össze.

A paranormális jelenségek is érdekelnek.

De sajnos úgy érzem, hogy ez így nem különösebben tetszik a nőknek, és már az első körben is unalmast kiáltanak.

De engem meg ezek érdekelnek igazán, nem tehetek róla. Csak nem tudom hol kellene már ismerkedni.

Koncertekre is már a kapcsolatba lévők járnak leginkább, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Ha azt mondom, hogy szeretem a történelmet, meg a haditechnikát, akkor is rögtön visszavonulót fújnak. Nem mondják ki, de látom rajtuk, hogy ezt sem tetszik nekik.

Majd öt milliárd éves bolygó, van olyan terebélyes törtnélme, én nem tudom, minden unalmas és elvont?

A rocker és a paranormális dolgokkal foglalkozó oldalak meg elég kihaltak, csak néhányan járnak fel.

Nem tudom hol kellene próbálkozni ahol lenne is értelme. Vagy min változtassak?

Ti mit tanácsoltok? Normális válaszokat ha lehet.

31/F

2022. ápr. 19. 09:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Lenne elég időd a párkapcsolatra? Mert nem a gamerkedéssel van baj, ahogy ezt sok kérdésből levettem, hanem azzal, hogy ez annyi időt elvesz a kapcsolattól, hogy a másik nem kap szinte semmit.
2022. ápr. 19. 09:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
(A haditechnika meg... a nők extrém mód szívnak a háborúkban, te meg erre vagy rácuppanva.)
2022. ápr. 19. 09:31
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

A szokatlan hobbik általában leszűkítik az ismerkedési lehetőségeket, főleg, ha ragaszkodsz hozzájuk. Márpedig én úgy látom, hogy igen. :) A gamerek világa külön kaszt, olykor felettébb érdekes nyelvezettel. A nők között kevesen értékelik, egyszerűen nemüknél fogva nem ilyen a beállítottságuk. Arról a vékony határvonalról már nem is szólva, ami a megszállottság és a hobbi között van. Valószínűleg rögtön eszükbe jut, hogy ők lennének az utolsók a hobbijaid között. A haditechnika szintén nem nőies "sport". A paranormális jelenségek már lehet téma, de elég kevés ember fantáziáját mozgatja meg komolyabban.

Nézd, a bolygók élete egy csodás világ, engem is nagyon megfog, de ha már elmélyedek benne, akkor inkább tudományosan és felettébb tudom értékelni pl. Brian Cox tudását, előadásait.

Milyen könyveket, milyen zenét részesítesz előnyben? Talán ott is az lehet a gond, hogy különleges az ízlésed, ezért nehezebb hozzá beszélgetőpartnert találni.

2022. ápr. 19. 09:43
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
Ezek nem kizáró dolgok abban az esetben ha amúgy JÓL nézel ki. De ha ez hiányzik úgy viszont nem lesz sose sikered.
2022. ápr. 19. 09:59
 5/19 A kérdező kommentje:

Egyes válaszolónak: Igen, lenne időm elég időt tölteni a párommal, ezt már fejben is eldöntöttem, és elhivatott is vagyok rá.

A haditechnika pedig elismerem, nem egy nőkhöz közel álló terület.

Kettes válaszolónak: Abszolút jogosakat írsz, a legtöbb mindenben egyet is értek.

Lehet, hogy tényleg nem tudnak ezekkel igazán azonosulni a nők, nem áll hozzájuk közel, különösen a haditechnikára értem, de az is, hogy félnek, hogy ők nagyon hátul lennének a hobbik után.

Leginkább a rock és a metál zenét szeretem, utána a filmzenéket és a klasszikus zenét. Számomra fontos, hogy hangszerekkel játszanak egy zenét.

Könyvekben történelmi, második világháborús, csatahajós, paranormális dolgokkal foglalkozó könyvek, és nevetni fogsz, de a Harry Potter sorozat.:D

2022. ápr. 19. 10:00
 6/19 A kérdező kommentje:
Négyes válaszolónak: Átlagosan nézek ki.
2022. ápr. 19. 10:01
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
De tudtam, hogy a nyomival fogsz egyetérteni.
2022. ápr. 19. 10:13
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Lehet barátnőd, de meg kell teremtened a lehetőséget az ismerkedésre. Hogyha minden nap csak játszol, olyan hobbival foglalkozol, ahol nincs lehetőséged új embereket megismerni, sose lesz barátnőd. Miért szeretnél barátnőt, ha nincs igényed társas programra?

"Ha azt mondom, hogy szeretem a történelmet, meg a haditechnikát, akkor is rögtön visszavonulót fújnak"

Nem mindegy hogyan tálalod a hobbid, hiszen ez a kijelentés önmagában nem hordoz semmilyen érdekességet. Történelemben viszont rengeteg izgalmas dolgot találni, a háború viszont kevéseknek az. Első körben szerintem nem is ezekről kellene beszélgetni, hanem magadról, róla és a környezettel kapcsolatban, ahol épp találkoztatok.

2022. ápr. 19. 10:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos, mindenkinek van gyenge pontja. Kinek a Harry Potter, kinek a Csengetett, M'lord? :D Ezt persze nem kritikának szántam, csak jót nevettem.

Szerintem semmi gond nincs veled, csak az említett hobbikkal jóval kevesebb a lehetőséged ismerkedni. Talán a neked szimpatikus partnereknél ismerkedéskor próbálj egy kicsit elfogadóbb lenni a női témák irányába is, ha azt szeretnéd, hogy ők is érdeklődjenek a te hobbijaid iránt.

Csak példaként írom, hogy az én párom többek között sporthorgász. Engem soha nem érdekelt a horgászat, de adtam egy esélyt magamban a témának és ma már látom, hogy bár továbbra sem horgászom és soha nem is fogok, de rengeteget megtanultam a halakról, viselkedésükről, a természetről, stb..Szóval káromra nem volt.

Ezekből a dolgokból kellő nyitottsággal rengeteget tanulhatunk. Csak hát nagyon vékony az a réteg, amiből meríteni lehet.

2022. ápr. 19. 10:15
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

Viszonylag szűk érdeklődési köröd van, és azok sem olyanok, amikben jól lehet érintkezni a másikkal, vagy ha esetleg mégis, akkor is kevés nőt érdekel. Nincs gond az ilyen hobbikkal, de ha fő helyen vannak az életedben, akkor elég karcsúak az esélyek mind ismerkedésre, mind utána egy teljes értékű kapcsolatot működtetésére.

A helyedben első körben igyekeznék kilépni a megszokott gamer közegből, és több tapasztalot gyűjteni máshonnan. Egyrészt felfedezni, min keresztül tudok kapcsolódni a nem gamer emberekhez (valószínűleg Harry Potterhez többen hozzá tudnak szólni, mint a csatahajókhoz). Másrészt saját magamban is jobban felfedezni és kipróbálni, mi minden tud még érdekelni (és persze az is jogos, ha egyszerűen megállapítod valamiről, hogy nem érdekel és kész). Meg úgy alapvetően sem árt egy kicsit több emberi és társas készség, és utána sokkal könnyebben mennek a dolgok.

2022. ápr. 19. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!