1/7 anonim válasza:
Én imádtam a commander keen-t, de csak 2004-ben játszottam először, akkor voltam 20. Előtte szerettem az opposing force-t (half-life).
2/7 anonim válasza:
ROTT, Heretic, Wolfenstein, Civilization
3/7 anonim válasza:
Jó, de mit nevezel retrónak? Ez a szó kicsit mást jelent egy 15 évesnek, mint egy 30-asnak.
4/7 anonim válasza:
A Crash Bandicoot hatalmas kedvencem, ez volt az első komolyabb videójáték amivel először játszottam életemben olyan 2003 környékén.
5/7 anonim válasza:
Legnagyobb kedvencem a Battle City, amit kazettán lehetett játszani (Sega).
6/7 anonim válasza:
Rocket Jockey, szerintem baromi jó ötlet, imádtam.
A másik még a Neverhood. Ez egy Point and click Adventure ami stop motion animációval készült és gyurmából van az egész :D baromi hangulatos és egyedi.
7/7 anonim válasza:
Space Invaders, Pac-Man, Pong, Day of the Tentacle, Doom I, Diablo I.
Nagyon bírom a retro játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!