Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet egy gamernek barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy gamernek barátnője akinek a kedvenc hobbija a videójátékozás?

Figyelt kérdés

Több mint tíz éve van állandó és elég jól fizető munkahelyem, 12 órázok nappalozással és éjszakázással is, gyakorlatilag szinte minden juttatást megkapok.

Viszont fő hobbim a videójátékozás, de nem az egyetlen.

De sajnos úgy érzem, hogy így nincs esélyem, hogy barátnőm és családom legyen. Pedig nagyon szeretnék. Van néhány jó barátom, akikkel maximálisan megbízunk egymásban, találkoztatunk, beszélgetünk, moziba, koncertekre járunk, de nagyrészt ők is gamerek, kettő kivételével, és nekik sincs párjuk. Rajtuk kívül nem járok el buliba, csak ha olyan van, évente egy koncertre.

Érdeklődési körömbe és hobbijaim közé tartozik még az olvasás, zenehallgatás, történelem, hadtörténelem, nagy kedvenceim a csatahajók (tervezem, hogy csatahajók makettjeit fogom összerakni, a World of Warships:Legends-et is miattuk játszom), sétálás, moziba és koncertre járás.

Az online tarskeresőkön csak minimális sikerem volt, ott is kiégett nőkkel jöttem össze.

A paranormális jelenségek is érdekelnek.

De sajnos úgy érzem, hogy ez így nem különösebben tetszik a nőknek, és már az első körben is unalmast kiáltanak.

De engem meg ezek érdekelnek igazán, nem tehetek róla. Csak nem tudom hol kellene már ismerkedni.

Koncertekre is már a kapcsolatba lévők járnak leginkább, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Ha azt mondom, hogy szeretem a történelmet, meg a haditechnikát, akkor is rögtön visszavonulót fújnak. Nem mondják ki, de látom rajtuk, hogy ezt sem tetszik nekik.

Majd öt milliárd éves bolygó, van olyan terebélyes törtnélme, én nem tudom, minden unalmas és elvont?

A rocker és a paranormális dolgokkal foglalkozó oldalak meg elég kihaltak, csak néhányan járnak fel.

Nem tudom hol kellene próbálkozni ahol lenne is értelme. Vagy min változtassak?

Ti mit tanácsoltok? Normális válaszokat ha lehet.

31/F

2022. ápr. 19. 09:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8-as válaszolónak:

Alairom, hogy nem nagyon járok nagy és társas eseményekre a mozin és koncerten kívül, van egy kemény mag, a barátaim de az erős és állandó. De ettől még szeretnék barátnőt, és kész vagyok változtatni, csak az irányban nem voltam biztos.

A második bekezdésedben leírtakkal is egyetértek. Próbálom majd úgy tálalni, hogy nem rögtön és nem szárazon, hanem hozzákötve, beleszőbe valamilyen témához, de azt is érdekesen. Ezen nem fog múlni.

9-es válaszolónak: A Csengetett, M'lord?-ot én is szeretem :D Nagy kedvencem Stokes, Henry és James :D

Mindenképpen megfogadom a tanácsodat, és nyitottabb leszek ismerkedésnél a női témákkal kapcsolatban is, és érdeklődőbb is leszek.

Mindenképpen megfogadom a tanácsodat, ez hasznos volt.

És örülök, hogy úgy látod, hogy nincs semmi gond velem.

Amúgy hálásan köszönöm a tanácsaitokat, nagyon sokat segítettetek!

2022. ápr. 19. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

Jól kell kinézni ennyi a nagy titok. A 21. században extrém módon felértékelődött a külső szerepe, és még fontosabb lesz a jövőben. Aki nem hiszi, az homokba dugja a fejét. Nézzétek meg a mai generációt (Tiktok) mit néznek, mivel foglalkoznak. Tehetségtelen, semmit érő emberek lesznek "sztárok"... miért? Mert jól néznek ki. Vagy valaki szerint fos zenékre tátogni és táncikálni olyan nagy tehetséget igényel? Kétlem.

Manapság a külső a legeslegfontosabb kritérium a társkeresésnél. Kb. 80%-ban ezen múlik a dolog. Ha nem ütsz meg külsőre egy bizonyos szintet, és ez a szint egyre feljebb és feljebb kúszik, akkor mindegy mit csinálsz, mivel foglalkozol, mennyit keresel stb.

Mit javaslok?

Először is próbáld meg a lehető legobjektívebben bemérni hogyan is nézel ki. NE ismerősöket kérdezz erről, mert ők nem fogják elmondani az igazat.

1. Csinálj/csináltass magadról lehető legjobb képeket, amelyeken abszolút a legjobb szögből vagy fényképezve, minden pozitív tulajdonságod ki van emelve és a hibáid lehetőleg rejtve legyenek.

2. Regisztrálj valamilyen online társkeresőre pl. Tinder, Badoo, szóval ilyen "jobbra-balra" húzkodós szarra :D

Nem azért, hogy onnét találj társat, csak hogy fel tudd mérni milyennek is látnak a nők. Mivel ezeken CSAK és KIZÁRÓLAG a külső számít, mivel mással NEM tudod kompenzálni az e téren meglevő esetleges hibáidat.

3. Állítsd a keresési kört a lehető legnagyobbra és mondjuk egy hétig minden nap lapozd végig a felajánlott nőket, de azért ne húzz mindenkit jobbra, mert emiatt az algoritmus alapból lejebb fog sorolni.

4. Ha egy hét alatt nem kapsz legalább 50+ lájkot és nem lesz mondjuk 10-15 matched, akkor felejtsd el a dolgot és mindenképp javíts a külsődön.

5. [link] oldalra regisztrálj, ugyanígy a lehető legjobb képed tedd ki és menj le nagyjából 100-150 értékelésig.

Ha a pontszámok 5 alatt lesznek a végére, akkor van egy rossz hírem...

Tudom le leszek pontozva, de sajnos ez az igazság. Én is jobban örülnék annak, ha nem így lenne, de nem ez a helyzet manapság.

A személyiség, a hobbik, az egyéb dolgok már csak akkor fognak számítani, ha összejön a kapcsolat és hosszabb távon tervezel a kiszemelteddel.

Az, hogy te gamer vagy meg a történelem iránt érdeklődsz nagyon keveset számít. Járj el nagyobb társaságba és próbálj meg nyilvánosan "mutatkozni": otthon ülve azért kevés az esély a sikerre. De ha szarul nézel ki akkor tök mindegy hova jársz el és mennyit.

2022. ápr. 19. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
ilyen gagyi játékkal nem is fogsz becsajozni. Felvázolom mikkel tudsz: Cs go, valorant, lol, fortnite, warzone
2022. ápr. 19. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Csak egy kérdés bármi féle bántás vagy kötekedés nélkül.

Miért járna veled jól valaki?

2022. ápr. 20. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
16%
Menjél el pszichológushoz, próbálj meg kigyógyulni ebből a függőségből.
2022. ápr. 20. 15:45
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Igen van.

Tetszett a leírásod, érett vagy és egyedi, maradj is ilyen. Én 23 vagyok, ha van kedved barátkozni, írj.

2022. ápr. 20. 19:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Gamer csajok...menj rá az mmo rpg-kre online játekokra ahol van csetszoba és ott legyél toppon sokan ott ismerték meg a párjukat..
2022. jún. 15. 15:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat 17-es válaszoló. Nem fog tőlem távol állni most már a jövőben ez a fajta ismerkedés sem, váltani fogok! Kipróbálom! Mégegyszer köszi szépen!
2022. júl. 14. 19:29
 19/19 A kérdező kommentje:
17.-es válaszoló: És persze ment a zöld kéz természetesen! A legjobbakat kívánom neked!
2022. júl. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!